Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen wonen en tuinieren
Bestrijding volgens het boekje - Verantwoord tuinieren met (biologische) gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen.
€25 |
In het voorjaar van 2013 startte de campagne 'Bestrijding volgens het boekje'. De campagne is een initiatief van Tuinbranche Nederland, producenten en leveranciers. Het doel van de campagne is het verhogen van de naleving van de voorschriften bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen door consumenten. Het is belangrijk dat verkoopmedewerkers deskundig advies kunnen geven over de middelen die zij hun klanten aanbieden. Waar haal je zo gauw die deskundigheid vandaan? Het antwoord is simpel_ doe de korte online training van Icademy die precies aansluit op de campagne 'Bestrijding volgens het boekje' van Tuinbranche Nederland en je weet alles wat je weten moet. De e-learning 'Bestrijding volgens het boekje' heeft als doel verkoopmedewerkers in tuincentra voldoende kennis te geven om klanten goed te kunnen adviseren over het gebruik en de gebruiksaanwijzing van bestrijdingsmiddelen voor hun tuin. Denk bijvoorbeeld aan onkruid, ongedierte en plantenziekten. Daarbij komen natuurlijk de verschillende bestrijdingsmiddelen aan bod. Verder krijg je uitleg over de wet- en regelgeving en over de informatie die te vinden is op de verpakking van bestrijdingsmiddelen. Bovendien raak je vertrouwd met de waarschuwingstekens die van belang zijn. Ten slotte volgen bruikbare aanwijzingen over de manier waarop je in de winkel zelf met de middelen moet omgaan en over de manier waarop je je klant van advies dient. DuurDe e-learning 'Bestrijding volgens het boekje' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uur.DoelgroepDeze e-learning is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de verkoop van en advisering over bestrijdingsmiddelen binnen de tuinbranche. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Materialen en middelen inzetten, Instructies en procedures opvolgen.WerkpleklerenDeze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.LesmaterialenDe cursus 'Bestrijding volgens het boekje - Verantwoord tuinieren met (biologische) gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen.' bestaat uit_VideoCollegeE-BookTools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)LeerjournaalVeelgestelde vragenQA campagne 'Bestrijding volgens het boekje'SamenvattingToetsingDe cursus 'Bestrijding volgens het boekje - Verantwoord tuinieren met (biologische) gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.CertificaatAls je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.
Docent: Icademy
Timemanagement
€213 |
Tijdens deze interessante cursus wordt uitgelegd hoe je jezelf managed.Tijd tekort? Neem regie over tijd en volg de cursus Timemanagement Meer klussen van je to-do-list afvinken. Efficiënter zakendoen en sneller je werkzaamheden afronden. De beloning? Meer rust. En meer ruimte in je hoofd. In de cursus Timemanagement leer je hoe je meer rendement haalt uit de beschikbare tijd. Een dag heeft immers maar 24 uur. De technologie dendert maar door en heeft ons van veel gemakken voorzien_ stel je voor dat je het huis stofvrij wilt maken zonder stofzuiger. Geleefd worden Toch hebben we het drukker dan ooit. We voelen ons geleefd door onze agenda’s. Met afspraken en zaken die we zelf ingepland hebben. Een vergadering maar overslaan dan? Het etentje met vrienden cancelen? Andere dates skippen? Maar dan missen we veel. We willen wél graag bijblijven. Deadlines halen Continu deadlines najagen en in alle projecten willen meedraaien_ hoe moe word je daarvan? Helpt het als je altijd hard loopt? Eerlijk? Het bedrijf, je team en je thuisfront zijn ook gebaat bij een fitte, opgewekte collega en partner. En als je meer ‘in control’ bent, dan ben je ook nog eens een stuk productiever. Lifehacken Timemanagement en lifehacking winnen aan populariteit. Dat heeft een reden_ als je tijd effectief managet, bespaar je tijd én krijg je meer gedaan. In de cursus Timemanagement krijg je tips over hoe je bijvoorbeeld_ je tijd efficiënt(er) indeelt; prioriteiten stelt; de stroom aan e-mails en info soepeler wegwerkt. Je maakt kennis met veel meer tips en tijd- en geldbesparende handigheidjes. Met alle tips ben je er bijna. Maar nog niet helemaal. Er is nog iets dat nóg belangrijker is dan handige tricks_ je mindset. Mindset? Tijdens de cursus Timemanagement werk je aan het optimaliseren van je mindset. Hoe word je weer de baas over jezelf? Hoe stuur je eigen gedrag aan? Tijd winnen Word weer de baas over je agenda en grijp de regie over je tijd met beide handen. Bespaar tijd en krijg meer rust met de cursus Timemanagement.
Docent: NHA

Cursussen wonen en tuinieren

Op BeeTree staan diverse cursussen en workshops die betrekking hebben op werkzaamheden aan en om je woning. Denk aan klussen, meubels maken en tuinieren. Cursussen en workshops voor amateurs en professionals


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Niet wat ik zoek!

Dat kan. De een betitelt zijn cursus als een huiselijke klus, de ander als puntje-puntje-puntje-op-professionele-wijze. Dat kan maken dat je niet meteen vind wat je zocht. Probeer de zoekmachine bovenin eens. Die geeft suggesties van mogelijk relevante zoekresultaten.

 

In en om huis

Krijg je de bibbers van die geel-groene aardedraad? En welke kleur was de fase nou ook alweer? De kraan drupt. Je weet dat je 'het leertje' moet vervangen, maar wat is dat eigenlijk? En hoe vervang je dat? Kijk eens bij het aanbod klussen op BeeTree. Of kijk eens bij meubels maken. natuurlijk kun je bij Ikea of Leen Bakker prachtige meubels kopen voor een prikkie. Maar er gaat niks boven het zelf meubelmaken. En wat dacht je van tuinieren? Voor iedereen met groene handen. Voor de één een aangename of voordelige besteding van zijn vrije tijd. Voor ander haar beroep. 

 

2 GEVONDEN OPLEIDINGEN