Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen meubels maken
Cursus Vectorworks 2D/3D
€2299 |
Vectorworks is een CAD software pakket dat veel wordt gebruikt in de architectuur, bijvoorbeeld voor BIM oplossingen, maar ook voor het ontwerpen van meubels, decors en tuinen. Je ontwerpt in Vectorworks z...
Docent: Eduvision

Cursussen meubels maken

Zelf meubels maken? Je moet het maar durven! Maar het kan, en met de cursussen op BeeTree kunnen je de technieken leren en de vaardigheden opdoen. Neem plaats!


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Zelf doen!

Je eigen meubels maken. Da's even eens wat anders dan je Ikea kastje in elkaar schroeven. En niets ten nadele van die vriendelijke blauw-gele Zweedse reus hoor, maar wat geeft nou meer voldoening dan een zelfgemaakte kruk of kast? Nou ja, het moet allemaal wel een beetje lukken, natuurlijk. Een cursus met een goede leermeester kan daar aan bijdragen. En die zijn beschikbaar. Op BeeTree.

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om dingen zelf te maken. Voor mensen die graag met hun handen werken. En die niet bang zijn voor een splinter of een blaar, natuurlijk. En die nu eindelijk wel eens willen leren om een tandverbinding te maken. Of wie weet: een zwaluwstaartje. 

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN