Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.

Brainstormen op het werk - Een beter lopende organisatie door het benutten van alle interne creativiteit

Brainstormen op het werk - Een beter lopende organisatie door het benutten van alle interne creativiteit

Delen
Beschrijving van de opleiding

Sta jij als leidinggevende ook vaak voor beslissingen waaraan veel kanten zitten? Ga je dan af op je eigen intuïtie? Begin je meteen met het aandragen van die ene oplossing? En neem je daarbij het risico van een blinde vlek op de koop toe? Of vind je het de moeite waard om wat extra tijd te nemen voor het afbakenen en in kaart brengen van het probleem? In dat laatste geval kan een doeltreffende e-learning 'Brainstormen op het werk' je zeker op weg helpen.

In de online training 'Brainstormen op het werk' leer je stap voor stap hoe je binnen jouw team een slimme methode kunt inzetten voor het maken van een doeltreffend en realistisch beleid. Je leert hoe je een goede 'brainstorm' voorbereidt en uitvoert. Je ogen gaan open voor het creëren van mogelijkheden waar je anders nooit aan zou hebben gedacht. Ook wordt uitgelegd wat de beste manier is om na de brainstorm een gerichte follow-up te realiseren. Ontdek de onvermoede krachten die in jouw team verborgen liggen!

Duur

De online training 'Brainstormen op het werk' duurt ongeveer 35 minuten. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Werkplekleren

Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.

Lesmaterialen

De cursus 'Brainstormen op het werk - Een beter lopende organisatie door het benutten van alle interne creativiteit' bestaat uit_

  • VideoCollege
  • E-Book
  • Instructie werken met 'Denkhoeden'
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Instructie werken met 'Morfologische Matrix'
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus 'Brainstormen op het werk - Een beter lopende organisatie door het benutten van alle interne creativiteit' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.Info
Leeftijd
Alle leeftijden
Opleidingssegment
Alle opleidingssegmenten
Categorieën
Onderwijsvormen
Startdata & Locaties
startdatum In overleg
29,00
excl. BTW
details
Locatie Onbekend

Dag Docent Begintijd Eindtijd Onderwerp Locatie
Maandag
 Schrijf mij in
details
startdatum In overleg
29,00
Locatie:
Onbekend
1e trainingsdag:
ma 18-06-2018

subtotaal
€ 29,00
0% BTW
€ 0,00
€ 29,00
incl. btw
Neem contact op met de docent
Reageren kan pas na inschrijving op de cursus.
Reacties:
Er is nog geen feedback op deze cursus ontvangen.