Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.

Certified Information Professional (CIP)

Certified Information Professional (CIP)

Delen
Beschrijving van de opleiding

Certified Information Professional (CIP) – waarom deze certificering?
Vanwege het grote belang van informatiemanagement voor de organisatie en de grote behoefte aan professionele en gecertificeerde informatiemanagers heeft AIIM al in 2011 een uitgebreide Body of Knowledge ontwikkeld om de informatiebehoefte van de informatieprofessional in kaart te brengen. Om de kennis van informatieprofessionals te toetsen en te benchmarken heeft AIIM tevens een examen ontwikkeld. In 2016 is dit Certified Information Professional (CIP) examen volledig geactualiseerd om tegemoet te komen aan de nieuwe eisen die aan de informatieprofessional van vandaag worden gesteld.

Certified Information Professional (CIP) – de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld
De Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM is de eerste, onafhankelijke informatiemanagement certificering ter wereld. IT organisaties hebben de CIP training en certificering hoog in het vaandel staan. Informatieprofessionals die over deze certificering beschikken, zijn gewild en kunnen vrijwel overal meteen aan de slag. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 informatiemanagers deelgenomen aan deze training en het Certified Information Professional (CIP) certificaat behaald. Word ook een digitale informatiemanager met de Certified Information Professional (CIP) certificering van AIIM!

Over AIIM
AIIM is dé internationale autoriteit op het gebied van Informatiemanagement (IM), Business Process Management (BPM), Enterprise Content Management (ECM) en Electronic Records Management (ERM). AIIM bestaat al meer dan 60 jaar en heeft wereldwijd ruim 195.000 leden.

Certified Information Professional (CIP) – een nieuwe generatie informatieprofessionals
Steeds meer organisaties beseffen dat zij behoefte hebben aan een nieuwe generatie informatieprofessionals. Er is behoefte aan informatieprofessionals die het belang zien van een effectief management, gebruik en toepassing van informatiemiddelen en -systemen, toegespitst op de business en context van de organisatie en die in staat zijn de omslag naar een digitale organisatie te maken. Voldoet u aan de nieuwe eisen die aan de kennis en kunde van de informatieprofessional van vandaag worden gesteld?

Certified Information Professional (CIP) – voor wie?
De 4-daagse training Certified Information Professional (CIP) is ontwikkeld voor informatiemanagers, I&A coördinatoren en -managers, procesmanagers, functioneel beheerders, IT managers, IT beleidsmedewerkers, business analisten, informatie analisten, projectleiders, IT consultants, organisatie-adviseurs, kwaliteitsmanagers, IT architecten en financiële managers.

Wat houdt informatiemanagement in?
Overal buiten Nederland betekent informatiemanagement: het verzamelen, beheren, verwerken en verspreiden van informatie. Te denken valt hierbij aan zaken als Big data en Business Intelligence (BI). In Nederland betekent informatiemanagement: ervoor zorgen dat informatie en IT optimaal bijdragen aan het succes van de organisatie. Voor information management heb je veel technische kennis nodig, voor Informatiemanagement juist vooral veel kennis en begrip van de business. Information management is niet hetzelfde als informatiemanagement, maar ze kunnen niet zonder elkaar succesvol zijn.

Certified Information Professional – voorkennis
U heeft geen specifieke voorkennis of achtergrond nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze 4-daagse training.

Certified Information Professional – niveau van de opleiding
De Certified Information Professional (CIP) training van AIIM wordt gegeven op HBO niveau.

Certified Information Professional – aantal deelnemers
Het aantal deelnemers dat wordt toegelaten tot de Certified Information Professional training is maximaal 12.

Certified Information Professional – lesmateriaal
U ontvangt van ons de officiële Certified Information Professional (CIP) study guide en het officiële AIIM trainingsmateriaal.

Certified Information Professional (CIP) – het examen
Het Certified Information Professional (CIP) examen neemt 2 uur in beslag. U kunt het examen afleggen bij een Kryterion test center wanneer het u het beste uitkomt.


Certified Information Professional (CIP) – geldigheid certificering
Uw Certified Information Professional (CIP) certificering is 3 jaar geldig.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com.

 Info
Niveau
HBO
Leeftijd
Volwassenen
Opleidingssegment
Zakelijk
Categorieën
Onderwijsvormen
Startdata & Locaties
Amsterdam
2.415,00
excl. BTW
details
Locatie In de buurt van: Amsterdam

Deze cursus heeft 4 bijeenkomsten
Aantal deelnemers: max.: 12 personen
 Schrijf mij in
Amsterdam
details
2.415,00
Locatie:
In de buurt van: Amsterdam
Aantal deelnemers:
max.: 12
1e trainingsdag:

subtotaal
€ 2.415,00
0% BTW
€ 0,00
€ 2.415,00
incl. btw
Neem contact op met de docent
Reageren kan pas na inschrijving op de cursus.
Reacties:
Er is nog geen feedback op deze cursus ontvangen.