Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.

e-HRM

e-HRM

Delen
Beschrijving van de opleiding

e-HRM – wat is het?
e-HRM is het optimaal gebruikmaken van nieuwe technologieën voor het (verder) professionaliseren van de HR-functie. De meerwaarde van e-HRM ligt in het efficiënter en effectiever laten werken van de personeelsafdeling. Medewerkers krijgen een hogere servicekwaliteit, kunnen sneller en efficiënter werken en op elk moment en elke plaats beschikken over correcte data. De invoering van e-HRM levert belangrijke verbeteringen en besparingen en aanzienlijke tijdwinst op.
 
e-HRM levert belangrijke verbeteringen, besparingen en een aanzienlijke tijdwinst op
In een aantal organisaties is e-HRM al uitgebreid ingevoerd. Verwacht wordt dat e-HRM over een aantal jaren in de meeste organisaties geïmplementeerd zal zijn. Niet alleen Employee Self Service (werknemers kunnen zelf wijzigingen in persoonlijke data doorvoeren) neemt een hoge vlucht door de invoering van e-HRM, ook werving en selectie, het opdoen van nieuwe kennis (e-learning) en competentie management vinden hierdoor grotendeels langs elektronische weg plaats.
 
e-HRM – voor wie?
Bent u verantwoordelijk voor het stimuleren en faciliteren van e-HRM in uw organisatie? Dan is dit de cursus voor u! Qua functionarissen denken wij o.a. aan HR-managers, lijnmanagers, hoofden opleiding, managers werving & selectie, hoofden management development, competentie- en mobiliteitsmanagers, kennismanagers, hoofden (arbeidsmarkt)communicatie en automatiseringsmanagement.


e-HRM – voordelen van deze schriftelijke cursus
De schriftelijke cursus e-HRM kost u geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, u bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Daarnaast kunt u zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus u en uw organisatie 40 tot 60% minder dan een klassikale cursus. Bovendien betaalt u maar 6% BTW.

Vanaf het moment dat de e-HRM cursus start, ontvangt u met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op uw werkadres. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Indien u in een ander tempo wilt studeren of u wilt alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk. Ook als u op een ander moment met de e-HRM cursus wilt starten is dit mogelijk. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

e-HRM cursus – naslagwerk
De cursusmap vormt na afsluiting van de cursus een waardevol en praktisch naslagwerk.

e-HRM – beoordeling door cursisten
De cursus ‘e-HRM’ wordt door cursisten beoordeeld met een 7,5. Enkele reacties van cursisten:

'e-HRM is een vak apart. Het lesmateriaal is het meest volledige in dit vakgebied. Informatief, toepasbaar en volledig, met goede samenhang tussen strategisch en dienstverlenend niveau.'
R.M. Bakker, Personeelsfunctionaris, Waterschap Rijn en IJssel

'Uitstekend naslagwerk en goed te gebruiken'
'Duidelijk en begrijpelijk uitgelegd, leest gemakkelijk'
Functioneel beheerder SAP-HR, Nederlands Loodswezen

'Zeer verzorgde cursus en duidelijke inhoud, zeer to the point'
e-HR Consultant, HR Technologies

'Het is een uitgebreide cursus met een duidelijke structuur. Er wordt een compleet beeld gegeven over e-HRM/ICT. De diverse facetten op het gebied van e-HRM worden behandeld, alsmede de ontwikkelingen'.

'De cursus e-HRM was heel duidelijk. Het is een prima alternatief voor een cursus in een klaslokaal.'
Hoofd P&O

e-HRM cursus – voorkennis
U heeft geen specifieke kennis nodig om deze cursus succesvol te kunnen doorlopen.


Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op via info@imf-online.com.Info
Niveau
HBO
Leeftijd
Volwassenen
Opleidingssegment
Zakelijk
Categorieën
Onderwijsvormen
Startdata & Locaties
Thuis
1.795,00
excl. BTW
details
Locatie Thuis

 Schrijf mij in
Thuis
details
1.795,00
Locatie:
Thuis
1e trainingsdag:

subtotaal
€ 1.795,00
0% BTW
€ 0,00
€ 1.795,00
incl. btw
Neem contact op met de docent
Reageren kan pas na inschrijving op de cursus.
Reacties:
Er is nog geen feedback op deze cursus ontvangen.