Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.

Workshop Transportplanning

Workshop Transportplanning

Delen
Beschrijving van de opleiding

Doelgroep 

Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die de elementen van het sturen op de transportplanning willen beheersen.

Vooropleiding

Holland Opleidingen Groep stelt geen eisen aan uw vooropleiding.

Studiewijze

Tijdens de workshop staat het leren door doen centraal. U werkt met persoonlijke leerdoelen, praktijkcases en praktijk gerelateerde oefeningen. Als rode draad door de opleiding doorloopt u stap voor stap de onderdelen van transportplanning. Door onder meer het inbrengen van uw eigen situaties wordt de opleiding gericht op de eigen werksituatie.

Studievoorbereiding

Deze workshop vereist geen studievoorbereiding.

Studiemateriaal

Het meest actuele studiemateriaal wordt gebruikt. 

Programma 

  • Kenmerken van transportplanning
  • Sturen op de vraagvoorspelling
  • Aansturen van de afdeling transportplanning
  • Sturen op de DRP-planning

Certificaat

","

Holland Opleidingen Groep verzorgt de 1 dag durende MBO Workshop – Presenteren zowel in avond- als in dagopleiding. De avondopleiding is van 19.00 tot 22.00 uur en omvat 2 lessen. De dagopleiding is van 10.00 tot 16.00 uur en omvat 1 les.
Deze workshop wordt zowel in een open als in een Incompany variant aangeboden. Workshops met open inschrijving starten in de tweede week van iedere maand en vinden plaats op de volgende dagen en locaties_ 

Avondopleiding

 AmsterdamDi of Do Groningen Ma of Wo ArnhemMa of Wo LeeuwardenMa of Wo BredaMa of Wo RotterdamDi of Do Den HaagMa of Wo UtrechtDi of Do EindhovenDi of Do ZwolleDi of Do

Dagopleidingen

 AmsterdamDo of Za Groningen Wo ArnhemWo LeeuwardenVr BredaVr RotterdamDo of Za Den HaagWo UtrechtDi of Za EindhovenDi of Za ZwolleDi of Za

* Tijdens de dagopleidingen en trainingen (van 10.00 tot 16.00 uur) verzorgt Holland Opleidingen Groep een dagarrangement dat bestaat uit onbeperkt koffie, thee, water en een uitgebreid lunchbuffet. De kosten hiervan zijn € 19,50 excl. BTW. Bij deelname aan dagopleiding of training is  deelname aan het dagarrangement verplicht.

","

De investering bedraagt € 299,-  en bestaat uit_*

  • Leskosten: € 275,-
  • Literatuur: € 24,- (per deelnemer)

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

Korting op (vervolg)opleidingen en leergangen

Indien u binnen een jaar doorstroomt naar een van onze opleidingen krijgt u bij inschrijving voor een opleiding  € 150,- korting. Bij inschrijving op een leergang of tweejarige opleiding wordt een korting van € 299,- verrekend. 

Subsidies en fiscale kortingen

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Betaalt u zelf de opleiding? Dan kunnen de opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Door goed gebruik te maken van deze fiscale voordelen kost een opleiding voor u of uw werkgever aanzienlijk minder.
*De totale investering is exclusief de kosten voor het dagarrangement. Deze kosten á € 19,50 per dag, worden in het geval van een dagopleiding apart doorberekend.
**Een workshop kan alleen doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, zal de betreffende workshop, in overleg, doorgeschoven worden  naar een volgende maand.

","Workshops","1 dag","Amsterdam,Arnhem,Breda,Den Haag,Eindhoven,Groningen,Leeuwarden,Rotterdam,Utrecht,Zwolle","299","Workshop","Di of Do,Ma of Wo,Do of Za,Wo,Vr","Dagopleiding,Avondopleiding","images/641/dummytext.pdf",,Info
Leeftijd
Alle leeftijden
Opleidingssegment
Alle opleidingssegmenten
Categorieën
Onderwijsvormen
Startdata & Locaties
Onbekend startdatum In overleg
299,00
excl. BTW
details
Locatie Onbekend

 Schrijf mij in
Onbekend
details
startdatum In overleg
299,00
Locatie:
Onbekend
1e trainingsdag:

subtotaal
€ 299,00
0% BTW
€ 0,00
€ 299,00
incl. btw
Neem contact op met de docent
Reageren kan pas na inschrijving op de cursus.
Reacties:
Er is nog geen feedback op deze cursus ontvangen.