Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   ICT opleidingen en cursussen
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

ICT opleidingen bij BeeTree

Zoek je een cursus Swift voor iOS, C# of Java voor gevorderden, of juist HTML of webdesign voor beginners? Bij BeeTree vind je voor elk wat wils!

ICT raakt iedereen

Informatica c.q. ICT is een enorm boeiend vakgebied waar iedereen, bewust of onbewust, mee in aanraking komt. Geen wonder dat je er steeds meer van wilt weten. En daarvoor ben je bij BeeTree precies aan het juiste adres! 

Van PC tot wearable

In PC’s, spelcomputers, smartphones, tablets, wearables maar ook auto’s, stofzuigers, thermostaat (domotica dus), computers zijn overal. Je kunt ze programmeren in talen als Java, C#, PhP, etc.

Internet en security

Sinds het eind van de vorige eeuw zijn veel computers met elkaar verbonden via het internet. Dat heeft een stortvloed aan nieuwe toepassingen opgeleverd en ons leven veranderd. Producten vergelijken en kopen wanneer het jou uitkomt, genieten van muziek en films, gemakkelijk een herhaalrecept bij de huisarts vragen, overal drong internet binnen. En al even snel kwam misbruik en criminaliteit opzetten. En dit werd weer gevolgd door opleidingen in digitale beveiliging of security en die vind je natuurlijk ook bij BeeTree.

Management en commercie

We geven het je te doen: een softwareproject binnen de driehoek tijd, geld en kwaliteit houden. Dat kun je leren. Kijk naar onze cursussen op het gebied van projectmanagement (Prince2, IPMA, scrum, agile etc.), maar ook servicemanagement (ITIL) en kwaliteitsmanagement (Lean, Six Sigma).

274 GEVONDEN OPLEIDINGEN
274 RESULTATEN
FILTERS