Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   ICT opleidingen en cursussen
HBO-ICT HBO-ICT
€2060 |
De bacheloropleiding HBO-ICT geeft je de mogelijkheid om de 'knappe kop' te worden die een organisatie veel tijd, kosten en moeite kan besparen. De deeltijdstudie HBO-ICT geeft je de mogelijkheid om een specialist te worden op jouw interessegebied. Wil je graag weten hoe je software kunt ontwikkelen en beheren? Kies dan voor het uitstroomprofiel Software Development. Wil je graag weten hoe je IT het meest efficiënt kunt inzetten? Dan kun je kiezen voor het uitstroomprofiel Information Management & Consultancy. Na het afronden van HBO-ICT / Software Development ben je in staat om ingewikkelde structuren en een veelheid aan informatie op een efficiënte en effectieve manier te vertalen in kwalitatief hoogstaande programmatuur. Rond je HBO-ICT af met Information Management & Consultancy, dan kun je een bedrijfsorganisatie goed in kaart brengen en advies geven over de effectieve inzet van IT.
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Basisopleiding Medewerker ICT
€639 |
Leer de basiskennis van het vak Medewerker ICT. Geen vooropleidingseis!Collega’s helpen met computervragen? Volg de Basisopleiding Medewerker ICT Hoe haal je meer uit Office? Wat doe je als Windows weer eens steunt en kreunt onder al het invoergeweld van de collega’s? Hoe bekabel je een netwerk? Je ontdekt het in de Basisopleiding Medewerker ICT. Dit is een ideale cursus voor mensen die beginnen in het ICT-vak of ICT naast de dagelijkse werkzaamheden erbij krijgen in het takenpakket. In de opleiding maak je kennis met de basis van het IT-vakgebied. Je behandelt verschillende onderwerpen_ hardware; software; bekabelingssystemen; Office en Windows. Devices ontdekken Je ontdekt hoe devices in elkaar steken. En hoe ze samenwerken. Ook leer je hoe je andere mensen ondersteunt op ICT-vlak. Voor anderen is hun computer, printer of telefoon vaak een groot mysterie. Werk je straks ook met robots? Je leert er meer over tijdens de Basisopleiding Medewerker ICT. Helpdesk Als ICT-medewerker werk je bij een helpdesk op afstand of als vraagbaak binnen een bedrijf. Andere medewerkers bellen je op met een vraag over hun laptop. Of USB-stick. Of scanner. Je helpt je collega zo dat hij of zij zo snel mogelijk verder kan met het werk. In die zin ben je de ideale, hulpvaardige helpdeskmedewerker. Zowel op afstand als aan het bureau van mensen die je hulp nodig hebben. Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MBO-opleiding tot Medewerker ICT en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou! Voorbereiden Bereid jezelf goed voor op een toekomst in de ICT-support en volg de Basisopleiding Medewerker ICT.
Docent: NHA

ICT opleidingen en cursussen

Of je nu computers wilt leren programmeren, hardware of software architectuur wilt studeren, computernetwerken wil beveiligen met de laatste security voorzieningen die voor het internet beschikbaar zijn, of teams wilt aansturen, je vindt het allemaal op BeeTree.nl


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

ICT opleidingen bij BeeTree

Zoek je een cursus Swift voor iOS, C# of Java voor gevorderden, of juist HTML of webdesign voor beginners? Bij BeeTree vind je voor elk wat wils!

ICT raakt iedereen

Informatica c.q. ICT is een enorm boeiend vakgebied waar iedereen, bewust of onbewust, mee in aanraking komt. Geen wonder dat je er steeds meer van wilt weten. En daarvoor ben je bij BeeTree precies aan het juiste adres! 

Van PC tot wearable

In PC’s, spelcomputers, smartphones, tablets, wearables maar ook auto’s, stofzuigers, thermostaat (domotica dus), computers zijn overal. Je kunt ze programmeren in talen als Java, C#, PhP, etc.

Internet en security

Sinds het eind van de vorige eeuw zijn veel computers met elkaar verbonden via het internet. Dat heeft een stortvloed aan nieuwe toepassingen opgeleverd en ons leven veranderd. Producten vergelijken en kopen wanneer het jou uitkomt, genieten van muziek en films, gemakkelijk een herhaalrecept bij de huisarts vragen, overal drong internet binnen. En al even snel kwam misbruik en criminaliteit opzetten. En dit werd weer gevolgd door opleidingen in digitale beveiliging of security en die vind je natuurlijk ook bij BeeTree.

Management en commercie

We geven het je te doen: een softwareproject binnen de driehoek tijd, geld en kwaliteit houden. Dat kun je leren. Kijk naar onze cursussen op het gebied van projectmanagement (Prince2, IPMA, scrum, agile etc.), maar ook servicemanagement (ITIL) en kwaliteitsmanagement (Lean, Six Sigma).

2725 GEVONDEN OPLEIDINGEN
2725 RESULTATEN
FILTERS