Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   C# cursussen op BeeTree
Opleiding C# Professional
€4799 | Utrecht
Cursus C# Professional Edition_ Inleiding C# is een object-georiënteerde programmeertaal die is ontwikkeld door Microsoft en maakt onderdeel uit van het .NET framework. Met C# heeft Microsoft de kracht van talen als C++ en Java gekoppeld aan het gebruiksgemak van Visual Basic. C# wordt in de professionele praktijk ingezet voor het ontwikkelen voor zowel het web als voor de desktop, of combinaties daarvan. In de Opleiding C# Professional leer je in korte tijd een applicatie te ontwikkelen op basis van C# en een database. Jij maakt kennis met het .NET framework, waarbinnen je jouw applicaties gaat ontwikkelen. Verder leer jij object georiënteerd programmeren in C# en hoe je in SQL Server een relationele database opzet. Wij richten ons in de Opleiding C# Professional op zowel het ontwikkelen van webapplicaties als het ontwikkelen van desktopapplicaties. Je leert werken met specifieke webbibliotheken van het .NET framework, als met specifieke desktop (Windows) functionaliteit. Voor jouw eindopdracht kies jij zelf een variant. Competenties en vaardigheden Om een goede C# developer te worden, werk je tijdens de Opleiding C# Professional aan de volgende competenties en vaardigheden_ basisprincipes van programmeren met C#, werken met classes en objects, gebruik van Web Forms, gebruik van het .NET-framework, ontwikkelen van een applicatie en ontwikkelen van een relationele SQL database. Tijdens de cursus C# leer je deze programmeertaal optimaal kennen en gaan we in op de diverse mogelijkheden die het jou biedt. Gerelateerd aan Opleiding C# Professional Masterclass C# Opleiding VB.NET Professional Opleiding C++ Professional Opleiding Java Professional Cursus Delphi
Docent: Eduvision
Opleiding C++ professional
€3399 | Utrecht
Welkom bij de Opleiding C++ professional C++ is een krachtige programmeertaal die uitermate geschikt is voor gebruik in een technische omgeving. C++ wordt op vele plaatsen gebruikt_ in games, op mobiele telefoons en in besturingssystemen. Tijdens de opleiding C++ professional word jij opgeleid tot C++ programmeur. Eduvision biedt jou graag een zeer complete opleiding aan. Praktijkopdrachten In de opleiding wordt veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkopdrachten. De examenopdracht bestaat uit het ontwikkelen van een C++ applicatie. Tijdens de examenfase wordt het project afgerond. Daarnaast ontvangt elke geslaagde cursist een examencertificaat. Docenten Om de praktijk zo dicht mogelijk te benaderen werkt Eduvision uitsluitend met docenten die van C++ programmeren hun werk hebben gemaakt. Zij kennen de branche, de klanten en de problemen waar een C++ programmeur tegenaan loopt. Daarom zijn zij tijdens de opleiding de persoonlijke coach van onze cursisten. Competenties en vaardigheden Om een goede C++ programmeur te worden, werk je tijdens de Opleiding C++ professional aan de volgende competenties en vaardigheden_ generic, procedural en object oriented programming, werken met types, declaraties, pointers, arrays, structures, statements, C++ classes, C++ inheritance, C++ templates en C++ iterators en compileren met een C++ compiler. Tijdens de training C++ professional ga je aan de slag met het maken van een C++ applicatie en leer je diverse functies van het C++ programmeren. Gerelateerd Cursus C# Professional Masterclass C# Opleiding Java Professional Masterclass Java Cursus Qt
Docent: Eduvision

C# cursussen op BeeTree

C# (C Sharp) is, samen met o.a. Java, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. BeeTree heeft een ruim aanbod om C# te leren.


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Andere programmeercursussen bij BeeTree

Of we nog meer noten op onze zang hebben? Zeker: zoek je een cursus Swift, Java of PHP, Ruby, XML of XLT voor gevorderden, of juist JavaScript en HTML voor beginners? Bij BeeTree vind je altijd wat van je gading!

Wat is C#?

Microsoft ontwikkelde de programmeertaal C# aan het begin van deze eeuw voor het .NET platform. Het doel van dit platform was om het ontwikkelen van toepassingen te vergemakkelijken en versnellen. Muzikanten die het notenschrift kennen, kennen c# als de cis: de c die een halve noot is verhoogd. C is een andere programmeertaal en C# wordt door de makers dus gezien als een stapje hoger, net als C++ overigens. Tot zover de naam. C# ondersteunde aanvankelijk vooral object-gericht programmeren maar is inmiddels geschikt voor verschillende programmeerstijlen.

5 Redenen om C# te leren

Ten eerste is C# behoorlijk populair: de taal staat in de top 5 meest gebruikte talen volgens PYPL. Ten tweede is er grote behoefte aan C# expertise; over het vinden van passend werk en inkomen hoef je dus niet snel zorgen te maken. En, ten derde, om het plezier in het werk te verhogen zijn er goede development tools. Die zijn ook nodig want C# wordt met name gebruikt voor complexere toepassingen (4). De taal is tamelijk snel te leren (5) en bij BeeTree vind je zowel aanbod voor beginners als gevorderden, voor developers en software architecten. Net als bij Java is meer tijd nodig om alle ins en outs van de tooling en het .NET platform te doorgronden en certificaten te halen om aan te tonen dat je je hiervoor hebt gekwalificeerd. Beginnende developers en gevorderde software engineers en architecten kunnen op BeeTree kiezen uit een rijk aanbod C# opleidingen.

308 GEVONDEN OPLEIDINGEN
308 RESULTATEN
FILTERS