Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   C# cursussen op BeeTree
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Andere programmeercursussen bij BeeTree

Of we nog meer noten op onze zang hebben? Zeker: zoek je een cursus Swift, Java of PHP, Ruby, XML of XLT voor gevorderden, of juist JavaScript en HTML voor beginners? Bij BeeTree vind je altijd wat van je gading!

Wat is C#?

Microsoft ontwikkelde de programmeertaal C# aan het begin van deze eeuw voor het .NET platform. Het doel van dit platform was om het ontwikkelen van toepassingen te vergemakkelijken en versnellen. Muzikanten die het notenschrift kennen, kennen c# als de cis: de c die een halve noot is verhoogd. C is een andere programmeertaal en C# wordt door de makers dus gezien als een stapje hoger, net als C++ overigens. Tot zover de naam. C# ondersteunde aanvankelijk vooral object-gericht programmeren maar is inmiddels geschikt voor verschillende programmeerstijlen.

5 Redenen om C# te leren

Ten eerste is C# behoorlijk populair: de taal staat in de top 5 meest gebruikte talen volgens PYPL. Ten tweede is er grote behoefte aan C# expertise; over het vinden van passend werk en inkomen hoef je dus niet snel zorgen te maken. En, ten derde, om het plezier in het werk te verhogen zijn er goede development tools. Die zijn ook nodig want C# wordt met name gebruikt voor complexere toepassingen (4). De taal is tamelijk snel te leren (5) en bij BeeTree vind je zowel aanbod voor beginners als gevorderden, voor developers en software architecten. Net als bij Java is meer tijd nodig om alle ins en outs van de tooling en het .NET platform te doorgronden en certificaten te halen om aan te tonen dat je je hiervoor hebt gekwalificeerd. Beginnende developers en gevorderde software engineers en architecten kunnen op BeeTree kiezen uit een rijk aanbod C# opleidingen.

289 GEVONDEN OPLEIDINGEN
289 RESULTATEN
FILTERS