Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   ITIL: leren beheren

ITIL: leren beheren

ITIL staat voor Information Technolgy Infrastructure Library. Het is een verzameling richtlijnen voor het inrichten van ICT beheerdiensten om de dienstverlening te standaardiseren en kwaliteit ervan de te verbeteren en te borgen.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

QA kan ook zo

Wil je wel iets doen aan kwaliteit maar is ITIL niet wat je zoekt, kijk dan eens bij een cursus LEAN, Six Sigma of Agile. Want leren hoef je nooit te laten.

ITIL: bewezen aanpak

ITIL is omvat best practices (de meest geslaagde aanpak in praktijksituaties) voor ICT dienstverlening. Het is de bedoeling dat de ICT diensten beheersbaarder, efficientere en klantvriendelijker worden. 

Waarom ITIL leren?

Al in de jaren 80 begon de Britse overheid met het vastleggen van aanbevelingen en standaardaanpakken voor IT gerelateerde zaken. Hieruit is ITIL ontstaan en de publicaties zijn in de jaren daarna steeds geactualiseerd. Het is dus geen uitprobeerseltje of noviteit maar een degelijke, uitgebalanceerde en veelomvattende samenballing van beste aanpakken voor ICT beheervraagstukken. Als je in deze tak wilt werken, en je bent kwaliteitsgericht, dan wil je meer over ITIL weten. En dat kan: BeeTree heeft een ruim aanbod van cursussen en trainingen. Bovendien kun je je laten certificeren. De wens van vele professionals, werkgevers en opdrachtgevers .

Waarom niet?

Als je niet zo van de procedures bent en liever iets nieuw creëert dan het bestaande in stand houdt, dan is ITIL waarschijnlijk niet jouw ding. En als je pragmatisch van aard bent en liever voor kleine, platte organisaties werken, dan zul je je waarschijnlijk evenmin aangesproken voelen. En dat is helemaal niet erg want er zijn genoeg andere dingen te vinden op BeeTree die wel bij je passen.

0 GEVONDEN OPLEIDINGEN

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria
0 RESULTATEN
FILTERS

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria