Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   PHP cursussen op BeeTree

PHP cursussen op BeeTree

PHP is een van de meest gebruikte programmeertalen voor dynamische websites. PHP zowel door beginners als door ervaren professionals gebruikt: het is eenvoudig te leren, je kunt er snel resultaat mee boeken maar het is ook geschikt voor gecompliceerdere oplossingen. 


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Liever geen PHP?

Of liever een keer wat anders? Ook dan ben je bij BeeTree aan het goede adres, want er is veel meer: Java, C#, ...

Wat is PHP?

PHP is een scripttaal die in 1994 werd ontwikkeld door Rasmus Lerdorf. PHP wordt vooral gebruikt voor dynamische webpagina's. Dat zijn webpagina's waarvan de inhoud niet van tevoren vaststaat. De inhoud wordt door de server samengesteld. De server berekent de inhoud met de instructies die de PHP-code verstrekt. Zo'n instructie kan bijvoorbeeld zijn: haal de naam op van de gebruiker en toon deze. Door de jaren heen is flink aan PHP gesleuteld en eind 2015 kwam de huidige versie 7 uit die een flinke snelheidsverbetering liet zien ten opzichte van de voorgaande versie. PHP wordt vaak gebruikt in combinatie met Linux en MySQL maar is voor veel besturingssystemen beschikbaar en te combineren met meerdere databases. 

Waarom PHP?

PHP is gratis verkrijgbaar, gemakkelijk te leren en je hebt er snel resultaat mee. Bovendien kun je er een aardige boterham mee verdienen. Dus waarom zou je niet PHP gebruiken? Ten eerste is het een scripttaal die met name is bedoeld voor het maken van dynamische webpagina's. PHP wordt dus niet of veel minder vaak gebruikt voor een app, voor financiele berekeningen of voor het aansturen van een robot. Bezwaren waren bovendien dat PHP minder geschikt was voor grotere, industriele weboplossingen. Daarvoor was de taal niet erg geschikt en de interpreter (die PHP omzet in machine-instructies) te traag. Bovendien waren er teveel beveiligingskwetsbaarheden. De afgelopen jaren is een belangrijk deel van deze bezwaren weggenomen. Als je websites wilt programmeren, is PHP een prima keuze.

Hoe kun je PHP leren?

PHP kun je op heel veel plekken leren, en op allerlei manieren: zelfstudie, via online cursussen, maar ook in groepsverband. Bij BeeTree kom je veel mogelijkheden tegen. Struin maar eens door het aanbod en kijk wat jou het beste ligt.

0 GEVONDEN OPLEIDINGEN

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria
0 RESULTATEN
FILTERS

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria