Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Agile trainingen bij BeeTree

Agile trainingen bij BeeTree

Omdat softwareprojecten met de komst van internet dynamischer werden, kwamen er ook nieuwe inzichten met betrekking tot projectmanagement. Een belangrijke aanpak is Agile.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Klassiek projectmanagement

Meer geinteresseerd in klassiek projectmanagement zoals Prince2 of IPMA? Dat kan natuurlijk ook! Neus eens rond in ons aanbod op het gebied van projectmanagement.

En nieuwe aanpak voor nu

Met de komst van internet werden andere eisen gesteld aan projecten en de beheersing ervan. Projectmanagement had minder een kop en een staart dan voorheen, omdat de inzichten tijdens de bouw vaak alweer veranderden. En waarom zou je dan alles van tevoren proberen gedetailleerd uit te schrijven?

Agile en Scrum

Een belangrijke aanpak voor zulke dynamische projecten is Agile. En als je Engels je niet in de steek laat, geeft de naam al een goede hint van de intentie ervan: Agile (lenig, beweeglijk) is bedoeld om op een lenige manier om te gaan met een continu veranderd beeld van eisen en wensen. Scrum is een voorbeeld van zo'n flexibele aanpak waarbij om met grote regelmaat, bijv. steeds na twee of vier weken, een nieuwe, werkende versie van het product wordt opgeleverd.

Agile, kun je dat leren?

Zeker! Kijk maar rond bij het aanbod op onze site. Cursussen, trainingen, zelfstudie, online of in groepsverband en in company: alles is mogelijk.

0 GEVONDEN OPLEIDINGEN

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria
0 RESULTATEN
FILTERS

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria