Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   IPMA trainingen op BeeTree
IPMA D
€1848 | Amersfoort
Huidige projecten zijn continu in verandering en vragen om projectmanagers die hun aanpak daarop aanpassen. Projectmanagers zijn succesvol als zij met de juiste competenties op het project werken. De IPMA-certificering is de standaard om projectmanagers de gevraagde competenties te laten ontwikkelen en projecten tot een succes te maken. IPMA-D is het traject voor de beginnende projectmanager of meer ervaren projectmedewerker die behoefte heeft aan theoretische onderbouwing. IPMA-D biedt uitstekende mogelijkheden om door te groeien in projectmanagement en in uw professionele carrière.
Docent: ICM Opleidingen
IPMA-D
€2280 | Nieuwegein
Bent u startend projectmanager of bent u projectmedewerker? Wilt u uw kennis en ervaring verder verbreden en met een erkend IPMA-D certificaat bekronen? Dan is IPMA D cursus projectmanagement voor u de juiste training. De Certified Project Management Associate - IPMA D Deze IPMA D cursus is examenvoorbereiding. Als ervaren projectmedewerker of beginnend projectmanager wilt u graag aantonen dat uw kennis up-to-date is en dat u capabel bent, ook al ontbreekt het u nog aan ervaring als projectmanager. Die mogelijkheid biedt het IPMA D certificaat. IPMA D toetst de theorie van projectmanagement. Deze IPMA D cursus biedt u de juiste basis voor een succesvol IPMA D examen. Juist projectmedewerkers en beginnende projectmanagers kunnen hierna veel effectiever op vele manieren ervaring opdoen in de praktijk.
Docent: Global Knowledge Network

IPMA trainingen op BeeTree

IPMA projectmanagement-opleidingen zijn vooral geschikt voor mensen die in grotere bedrijven werkzaam zijn en projectmanagement als professional beoefenen.


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Geef mij alternatieven

Zoek je iets lichters dan IPMA? Kijk eens bij onze aanbieders voor Prince2 en Agile opleidingen.

Wat is IPMA?

De International Project Management Association (IPMA) is een overkoepelende organisatie van de beroepsverenigingen voor projectmanagement die bijdraagt aan de professionalisering van het vak met een certificeringssysteem voor projectmanagement op verschillende niveau's:

  • IPMA-D: Certified Project Management Associate
  • IPMA-C: Certified Project Manager
  • IPMA-B: Certified Senior Project Manager
  • IPMA-A: Certified Projects Director

Waarom IPMA opleidingen volgen?

Het behalen van een IPMA certificaat is een serieuze, intensieve aangelegenheid. In tegenstelling tot Prince2 richt IPMA zich op zowel de harde als de zachte kant van projectmanagement. Als je een IPMA certificering hebt, dan is dat geen schone schijn op je CV maar iets waarmee je daadwerkelijk kwalificeert voor het vak projectmanagement. Meer over IPMA en hun keurmerk voor opleiders vind je o.a. op IPMA-NL.  

Certificeren

IPMA houdt een strikte scheiding aan tussen certificeren en opleiden. Certificering voor de bovengenoemde niveaus is voorbehouden aan IPMA Certificering Nederland

 

 

21 GEVONDEN OPLEIDINGEN
21 RESULTATEN
FILTERS