Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen SEO, SEA en SEM bij BeeTree
Leergang Zoekmachine-optimalisatie (SEO) Professional
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Zoekmachine-optimalisatie
Tijdens deze praktisch ingestoken cursus zoekmachine-optimalisatie leer je succesvolle en effectieve technieken om jouw website of webshop beter vindbaar te laten zijn in de zoekmachines.
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen SEO, SEA en SEM bij BeeTree

Online marketing via een zoekmachine als Google of Bing (Search Engine Marketing, afgekort SEM oftewel zoekmachinemarketing) kent twee belangrijke verschijningvormen, SEO en SEA. Via de cursussen, trainingen en seminars die je hier bij BeeTree vindt, kun je hierin bekwamen.

 


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Anders vermarkten?

Op zoek naar een andere vorm van (online) marketing? Kijk eens bij:

Search Engine Optimization - SEO

SEO, oftewel zoekmachine-optimalisatie behelst alle zaken die ertoe bijdragen dat je website of online product of dienst beter wordt gevonden door een zoekmachine als Google of Bing. Zaken die bijdragen aan een goede vindbaarheid zijn een titel die de lading dekt, het aantal verwijzingen (hyperlinks) naar je webpagina en de snelheid waarmee je webpagina wordt afgeleverd. Er zijn veel aspecten waarop de zoekmachines letten om een rangorde aan te brengen in de zoekresultaten. En om dat mensen die met Bing of Google zoeken, gewoonlijk maar een of hooguit enkele pagina's met zoekresultatie bekijken, is het belangrijk om bovenaan te komen. Met een cursus SEO leer je hoe je kunt stijgen in de zoekresultaten.

Search Engine Advertising - SEA

Zoekmachine-adverteren is het plaatsen van (gewoonlijk betaalde) advertenties boven, onder of naast de natuurlijke zoekresultaten. Het doel van SEO en SEA is in principe hetzelfde: ervoor zorgen dat mensen informatie, diensten of producten op je website via de zoekmachine weten te vinden. Het adverteren bij zoekmachines is niet triviaal. Om doelmatig te adverteren is kennis vereist en die kennis is te vinden bij de opleiders op BeeTree. 

 

5 GEVONDEN OPLEIDINGEN
5 RESULTATEN
FILTERS