Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen SEO, SEA en SEM bij BeeTree
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization (SEO) en maakt je website structureel beter vindbaar. Je doelgroep vindt jouw bedrijf en behaalt sterke posities in Google. Dit zijn normale (organische) zoekresultaten en geen betaalde AdWords advertenties. Gevonden worden in onbetaalde zoekresultaten, is gevonden worden waar en door wie je dat wilt. Smaakt de zoekmachine-optimalisatie training naar meer en wilt je je verder verdiepen in de wereld van onlinemarketing? Volg dan de praktische cursus Google Analytics.
Docent: 5HART IT-Opleidingen
Zoekmachine Marketing
€356 |
Leer de vindbaarheid van jouw website verbeteren via de cursus 'Zoekmachine marketing van NHA.Uitstekend vindbaar op internet_ volg de cursus Zoekmachine Marketing Kennis over zoekmachinemarketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wil dat mensen je bedrijf makkelijk vinden op internet. Maar hoe organiseer je dat? Leer meer over search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA). De cursus Zoekmachine Marketing is een goede stap om content goed onder de aandacht te brengen. Hoe zorg je dat je op de eerste pagina van zoekmachines als Google en Bing verschijnt? En het liefst zo hoog mogelijk? Maximale vindbaarheid. Zoektermen gebruiken Hoe zorgt een administratiekantoor ervoor dat het goed gevonden wordt op een zoekterm als ‘belastingaangifte’? Of gebruiken alle andere boekhouders en financieel adviseurs deze zoekterm al? Welke andere zoekwoorden zijn beter en waar blijf je ver vandaan? In de cursus Zoekmachine Marketing ontdek je strategieën om online nóg beter vindbaar te worden. Morgen bovenaan komen Je krijgt antwoord op vragen als_ Hoe kan ik kosteloos een bedrijf hoger in de zoekmachine laten komen? Hoe kan ik een bedrijf bovenaan in de zoekmachine krijgen en wat kost dat? Hoe meet ik de resultaten en hoe stuur ik bij? In de opleiding ga je aan de slag met drie onderdelen_ SEO, SEA en Google analytics. SEO (search engine optimalisation / zoekmachineoptimalisatie) bestaat uit drie componenten die van belang zijn voor je vindbaarheid. Welke drie dat zijn en hoe je die componenten beïnvloedt voor betere zoekresultaten, ontdek je in de cursus. Campagne inrichten SEA (search engine advertising) richt zich op de betaalde zoek- en vindresultaten. Hoe zet je een SEA-campagne op? Hoe richt je die in? Hoe behaal je hoger rendement op je investering in SEA? Je krijgt praktische tips over het inrichten en optimaliseren van je campagne. Ook zie je voorbeelden van best practices, voorbeelden van succesvolle SEA campagnes. Je resultaten meten Hoe je de statistieken bijhoudt, analyseert en vervolgens interpreteert ontdek je in het onderdeel Google Analytics. En hoe je het dashboard optimaal inricht? Ook dat leer je in de opleiding Zoekmachine Marketing. Op online vindbaarheid zijn andere zaken ook van invloed. Denk aan social media, contentmarketing, mobile devices en meer. Ook over deze belangrijke factoren kom je meer te weten in deze cursus Zoekmachine Marketing. Strategieën ontdekken Ontdek aan de hand van welke strategieën je een organisatie (of: persoon) hoger in de zoekmachines kunt laten verschijnen. En hoe geïnteresseerden in een product of dienst als eerste bij de juiste aanbieder uitkomen. Volg de cursus Zoekmachine Marketing en haal meer uit je online content.
Docent: NHA

Cursussen SEO, SEA en SEM bij BeeTree

Online marketing via een zoekmachine als Google of Bing (Search Engine Marketing, afgekort SEM oftewel zoekmachinemarketing) kent twee belangrijke verschijningvormen, SEO en SEA. Via de cursussen, trainingen en seminars die je hier bij BeeTree vindt, kun je hierin bekwamen.

 


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Anders vermarkten?

Op zoek naar een andere vorm van (online) marketing? Kijk eens bij:

Search Engine Optimization - SEO

SEO, oftewel zoekmachine-optimalisatie behelst alle zaken die ertoe bijdragen dat je website of online product of dienst beter wordt gevonden door een zoekmachine als Google of Bing. Zaken die bijdragen aan een goede vindbaarheid zijn een titel die de lading dekt, het aantal verwijzingen (hyperlinks) naar je webpagina en de snelheid waarmee je webpagina wordt afgeleverd. Er zijn veel aspecten waarop de zoekmachines letten om een rangorde aan te brengen in de zoekresultaten. En om dat mensen die met Bing of Google zoeken, gewoonlijk maar een of hooguit enkele pagina's met zoekresultatie bekijken, is het belangrijk om bovenaan te komen. Met een cursus SEO leer je hoe je kunt stijgen in de zoekresultaten.

Search Engine Advertising - SEA

Zoekmachine-adverteren is het plaatsen van (gewoonlijk betaalde) advertenties boven, onder of naast de natuurlijke zoekresultaten. Het doel van SEO en SEA is in principe hetzelfde: ervoor zorgen dat mensen informatie, diensten of producten op je website via de zoekmachine weten te vinden. Het adverteren bij zoekmachines is niet triviaal. Om doelmatig te adverteren is kennis vereist en die kennis is te vinden bij de opleiders op BeeTree. 

 

2 GEVONDEN OPLEIDINGEN