Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Webdesign bij BeeTree
Webdesign
€175 |
Wil je ook het internet op door zelf een website te maken? Of jouw homepage meer uitstraling geven?Zelf websites ontwikkelen? Volg de cursus Webdesign Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? De professionele cursus Webdesign leert je vlot de kneepjes van het vak. Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar én vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die onderscheidend is, goed gevonden wordt en probleemloos functioneert? HTML In de cursus Webdesign leer je hoe je zelf een professionele website bouwt. Je ontdekt onder meer hoe je een homepage maakt, links toevoegt en je website aanmeldt bij zoekmachines. Je leert over HTML-codering, kleurgebruik, werken met CSS-stylesheets, structuur, zoekmachineoptimalisatie en JavaScript. Hobby of beroep? De lesstof is praktisch, voorzien van veel voorbeelden en begint bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om met de cursus te starten. Stap voor stap krijgt je nieuwe site vorm. Voor zowel hobbyisten als professionals is de cursus Webdesign een waardevolle investering. Deze cursus is geschikt voor zowel Windows- als MAC-gebruikers. Wil je zelf een nieuwe website maken? Of wil je jouw bestaande site updaten en meer uitstraling geven? Na de cursus Webdesign maak je webpagina's die voldoen aan de HTML5- en CSS3-richtlijnen en kun je webpagina's geheel naar eigen wens ontwerpen. Bespaar geld Omdat het laten ontwikkelen van een website kostbaar kan zijn, kun je zo flink op kosten besparen. Eigen webdesignbureau Heb je de cursus Webdesign afgerond, dan ben je een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen site ontwikkelen, maar ook anderen adviseren en begeleiden. Je kunt zelfs je eigen webdesignbureau starten. Zet de eerste solide stap op het gebied van webdesign. Volg de cursus Webdesign.
Docent: NHA
Opleiding Webdesign Professional
€2499 | Amsterdam
Het ontwikkelen van een internetsite is het domein van gespecialiseerde professionals. Een goede site bestaat uit de juiste verhouding tussen vormgeving, inhoud, techniek en marketing. Een webdesigner is niet alleen specialist op deze verschillende deelgebieden, maar weet ze te combineren in een professionele website. Tijdens de opleiding Tijdens de Opleiding Webdesign Professional komen alle aspecten van webdesign aan bod. Je wordt in kleine groepen opgeleid tot professional in het webdesignvak. Je krijgt alle facetten van het webdesign aangeboden_ vormgeving, inhoud, techniek, marketing en het cms WordPress. Het zwaartepunt van de opleiding ligt echter bij het bouwen van de website zelf. Resultaat Na afloop van de cursus ben je in staat om een overzichtelijke en functionele website te bouwen en weet je kleuren, stijlen en beelden zo te gebruiken dat de website er aantrekkelijk uitziet. Je leert tevens de belangrijkste ins en outs van WordPress. Zo kan jij als goed voorbereide webdesignprofessional de arbeidsmarkt betreden. Praktijkcase Uiteindelijk maak je een examenopdracht die bestaat uit een praktijkcase die de realiteit heel dicht benadert. Gedurende het opleidingstraject ontwikkel je een website in opdracht van een bedrijf, instelling of vereniging. Dit ontwikkelingsproces loopt als het ware als een rode draad door de opleiding Webdesign. Tijdens de examenfase wordt het afgerond. De ontworpen website dient na de opleiding als referentie. Competenties en vaardigheden Om een goede webdesigner te worden, werk je tijdens de Opleiding Webdesign Professional aan de volgende competenties en vaardigheden_ kennis over graphic design, technische kennis over bijvoorbeeld webhosting en website templates, creativiteit, klantgerichtheid (communicatie), kennis over online marketing, kennis over responsive design, conceptontwikkeling en presenteren. Na de cursus Webdesign weet jij dus hoe je een goede website ontwerpt én heb je kennis van verschillende webdesign tools. Bovendien weet jij hoe je zaken als SEO, SEA en Google Analytics inzet voor jouw website om zo je marketingdoelstellingen te behalen. Specialisaties Webshop Joomla Drupal Magento JavaScript Programmeur Leergang Webdesign Wil jij je meer verdiepen in webdesign? Dan kan je er voor kiezen om een Leergang Webdesign te volgen. Dit bestaat uit de Opleiding Webdesign Professional, de cursus WordPress voor gevorderden en de training Zoekmachinemarketing. Tijdens de Leergang Webdesign leer je om websites te ontwikkelen en te onderhouden en de teksten SEO technisch (gericht op zoekmachines) te schrijven.
Docent: Eduvision

Cursussen Webdesign bij BeeTree

Vormgeven van websites kun je leren. Het is een breed vakgebied dat creatieve aspecten van grafisch design verbindt met dynamische technieken van het web. Laat je inspireren door het aanbod op BeeTree! 


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Toch maar geen webdesign?

Misschien zit je meer aan de technische kant en zoek je cursussen webdevelopment. Of wil je wel vormgeven, maar geen websites. Geen nood, er is voldoende ander aanbod op BeeTree!

Wat is webdesign?

Een webdesigner ontfermt zich over de opmaak en de grafische structuur van websites en (vaak ook van) mobiele toepassingen. Met vlakverdeling, kleurgebruik, lettertypes en afbeeldingen wordt een website of app visueel aantrekkelijk en overzichtelijk gemaakt. Een webdesigner draagt daardoor in belangrijke mate bij aan het succes van een website. 

Waarom webdesigner worden?

Webdesign is verantwoordelijk werk: het grafisch ontwerp kan een website maken of breken. Bovendien is het creatief werk en dus eerder uitdagend dan geestdodend. En natuurlijk moet je alles weten van het bewerken van de pixels in JPEG bestanden in een programma als Photoshop of GIMP. Of van vectorbestanden natuurlijk. Het is bovendien handig om meer te weten van technieken als Javascript en HTML 5 of Flash. Kortom: er valt heel wat te leren. En te genieten, want met deze technieken kun je prachtige sites maken.

Waarom niet?

Als je niets hebt met techniek, dan is webdesign wellicht geen verstandige keus. En ook al ben je de ongekroonde pixelkoning, je moet tegen kritiek kunnen. Een webdesigner werkt nu eenmaal vaak in opdracht. Eigenwijsheid wordt dus maar tot op zekere hoogte gewaardeerd. Een opdrachtgever gaat zijn logo echt niet aanpassen omdat dat beter bij jouw webdesign past.

19 GEVONDEN OPLEIDINGEN
19 RESULTATEN
FILTERS