Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Hoe werkt het?
Contact

Hoe werkt het?

Kijken kost niets en kan altijd

Iedereen kan alle opleidingen bekijken en zich oriënteren. Daarvoor hoef je niet in te loggen en geen profiel te hebben. Dat kost dan ook niets.

 

Maak eenvoudig en snel een profiel van jezelf aan

Wil je je ergens voor inschrijven of aanmelden? Wil je meer informatie over een opleiding? Wil je onthouden welke opleidingen mogelijk interessant voor je kunnen zijn? Of wil je een opleiding plaatsen? Voor dergelijke handelingen heb je een profiel nodig (naam, e-mailadres en wachtwoord). Dat maak je eenvoudig en eenmalig aan: je kunt hiervoor je Facebook of LinkedIn-profiel gebruiken. Je kunt ook zelf je gegevens invoeren. Met je profiel log je dan in als ‘gebruiker’. Zo’n profiel aanmaken en inloggen is voor alle duidelijkheid gratis. 

 

Je wilt een opleiding op BeeTree.nl plaatsen

Log in met je profielgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) en klik op ‘Cursus aanbieden’. Daar lees je hoe je stapsgewijs je opleiding op BeeTree.nl plaatst. Kom je er niet uit? Geen probleem, gebruik het formulier hiernaast om contact met ons op te nemen, We helpen je graag op weg.

 

Je zoekt een opleiding op BeeTree.nl

Je hoeft niet in te loggen om alle opleidingen te kunnen bekijken. Zoek handig bovenin de site op trefwoord, categorie of afstand.

 

Je wilt je aanmelden of inschrijven voor een opleiding via BeeTree.nl

Heb je een opleiding of cursus gevonden? Gefeliciteerd! Wil je je aanmelden of inschrijven? Of meer informatie van de opleider? Log in met je profielgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). Je kunt dan direct vanaf BeeTree.nl jezelf inschrijven of aanmelden. Vervolgens ontvang je van de opleider een mail met de volgende stappen. Wij zijn er dan tussenuit, want de match is gemaakt. Nu heb je de kortste lijn naar de opleider. De inschrijving wordt definitief op basis van de afspraken die je met de opleider maakt.

 

Docenten (en instellingen) ontvangen automatisch e-mailalerts van inschrijvingen

Natuurlijk willen we graag dat iedereen vaak op BeeTree.nl komt. Maar je hebt meer te doen. En je wilt geen inschrijving of aanmelding missen. Je ontvangt van ons automatisch een e-mailalert als er een inschrijving, aanmelding of informatie-aanvraag is. Zo kun je altijd direct reageren naar de cursist en snel afspraken maken.

 

Ik zie een raar e-mailadres, hoe zit dat?

Als je op BeeTree meer informatie opvraagt aan een docent of onderwijsinstelling dan communiceer je via BeeTree. De e-mailberichten gaan dus niet direct tussen jou en de opleider. Je eigen e-mailadres wordt afgeschermd. De redenen hiervoor zijn dat er minder kans is op misbruik van je e-mailadres (spam, phishing, virussen) en dat wij op die manier kunnen bewaken of de cursist ook antwoord krijgt (omdat wij vinden dat dat bij onze dienstverlening hoort). Wij kunnen de inhoud van het bericht niet inzien, tenzij je daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor geeft. Pas als je via BeeTree inschrijft voor een cursus, wordt je e-mailadres met de desbetreffende opleider gedeeld. 

 

Opleiders en cursisten maken direct afspraken met elkaar

Wij willen de match tussen opleiders en cursisten maken. Is dat gebeurd? Dan gaan wij er tussen uit. De opleider maakt direct afspraken met de cursist, alsof de cursist zich direct bij de opleider had aangemeld.

 

Je wilt de opleiding gaan betalen of een factuur sturen

Opleider en cursist hebben direct met elkaar afspraken gemaakt. De opleider factureert rechtstreeks aan de cursist. Regelt BeeTree.nl de incasso voor de opleider? Dan factureert BeeTree.nl aan de cursist.

 

Je wilt de opleiding annuleren of verplaatsen

Opleider en cursist hebben direct met elkaar afspraken gemaakt. Onderdeel daarvan is hoe beide partijen omgaan met annulering, verhindering en verplaatsing. BeeTree.nl is geen partij hierin, anders dan dat ze belang heeft bij continuïteit en zekerheid. Daarom hebben we in de huisregels wel richtlijnen afgesproken die gelden voor opleider en cursist.

 

Deelnemers garanderen de kwaliteit van de aanbieders zelf

Cursisten kunnen achteraf de opleiding beoordelen. Deze beoordelingen zijn zichtbaar op de site. Zo kunnen andere cursisten een indruk krijgen van de kwaliteit van de opleiding. Naast deze beoordeling kunnen cursisten ook een klacht indienen over een opleiding of opleider. Gebruik daarvoor het formulier op deze pagina en geef bij het Betreft op: Klacht. BeeTree.nl beoordeelt de klacht en kan besluiten tot actie (zie: Houd je je niet aan de huisregels?).

 

Opleidingsruimte nodig? Ga je eigen gang of vraag onze hulp.

Veel opleiders regelen graag zelf de opleidingsruimte. Wil je als opleider daar ondersteuning bij? Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina.

 

Is BeeTree.nl echt gratis?

Een groot deel van de mogelijkheden op BeeTree.nl is gratis en dat blijft ook zo. We willen namelijk de drempel om te zoeken zo laag mogelijk houden. Zo blijft het openen van een account, het plaatsen van een cursus en het maken van een snelle goede match tussen vraag en aanbod altijd gratis op BeeTree.nl, voor zowel opleider als cursist.

Waarvoor moet dan wel worden betaald? We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe mogelijkheden ontwikkeld. En dat blijven we doen. Voor sommige aanvullende diensten, zoals een advertentieplekje voor opleiders op een van onze landingspagina's, vragen we een vergoeding. Als we een vergoeding vragen, geven we dit altijd vooraf duidelijk aan.


 

 

© 2018 BeeTree.nl, KvK 57801827, BTW nr. NL852741893B01

Alle rechten voorbehouden. 

Vestigingsadres BeeTree B.V.: Oranjesingel 65, 6511 NR  Nijmegen.