Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Waarom BeeTree?
Contact

Waarom BeeTree?

Je wilt jezelf ontplooien. Waar begin je?

Een woud aan aanbieders: hoe vind je daar je weg? Hoe weet je wat bij jou past? Dat bij jou in de buurt is? En betaalbaar? Iedereen zoekt, velen komen ‘ergens’ uit. Vaak een optelsom van toevalligheden, uitzoeken en volhouden. Terwijl leren en jezelf ontwikkelen goed en leuk kan zijn. Dan moet ‘het zoeken naar’ geen drempel zijn. Vinden wij. Een duidelijk startpunt voor het zoeken van een opleiding. Dat wilden we. Het is er nu: BeeTree.nl.

 

Vraag en aanbod handig bij elkaar brengen: matches maken

‘Te weinig aanmeldingen, sorry: de cursus gaat toch niet door.’ Precies dit was voor ons de trigger: vraag en aanbod moet makkelijker, sneller en zekerder bij elkaar komen. Er zijn zoveel mensen die een opleiding of cursus zoeken. En er zijn zoveel partijen die dat aanbieden. Los van de eigen marketing van de aanbieders willen wij vraag en aanbod op een slimme manier bij elkaar brengen. Slim? We combineren ideeën van marktplaatsen, sociale media en internetgemeenschappen. Zodat je altijd een cursus, coaching, workshop of opleiding vindt die bij je past.

 

Een opleiding zoeken echt eenvoudig en inspirerend maken

De grote opleiders marketen zich suf. De zelfstandige professional komt vaak niet verder dan een mooie site en zijn of haar eigen netwerk. Eventueel nog een flyer. Wij brengen al deze aanbieders – groot en klein – bij elkaar op BeeTree.nl. Dat is handig en inspireert.

Handig voor de cursist: je hebt overzicht over allerlei soorten opleidingen en cursussen, kunt eenvoudig oriënteren en selecteren.

Handig voor de aanbieders: de opleider bereikt op deze manier een grote doelgroep. Die gericht zoekt op ‘opleiding’.  De site is interessant voor veel bezoekers (veel meer dan een site van een individuele aanbieder). Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor bekendheid van BeeTree.nl. Die marketing doen wij als het ware voor je.  Als zoveel meer mensen jouw aanbod zien, is de kans simpelweg veel groter dat je opleiding of workshop ook echt plaatsvindt. 

We hopen ook dat de site je inspireert. Dat je ideeën krijgt door de verschillende opleidingen en cursussen die je op BeeTree.nl ziet. Wij geloven dat dat kan. Omdat je zoekt binnen een omgeving van alleen maar opleidingen en cursussen.

 

Hoe, waar en wat je leert, bepaal je zelf

Leren houdt nooit op. Ons werk vraagt een houding van continu leren. Van jezelf blijven ontwikkelen. Buiten je werk geldt dat ook.  Daarom richten we ons op opleidingen in de volle breedte: van hobbyisten tot zelfstandige professionals en onderwijsinstellingen. Zo kun je – op één plek dus – zowel privé als professioneel je aanbod afstemmen op jouw plan. Dat lijkt ons heel handig.

 

Is BeeTree.nl echt gratis?

Een groot deel van de mogelijkheden op BeeTree.nl is gratis en dat blijft ook zo. We willen namelijk de drempel om te zoeken zo laag mogelijk houden. Zo blijft het openen van een account, het plaatsen van een cursus en het maken van een snelle goede match tussen vraag en aanbod altijd gratis op BeeTree.nl, voor zowel opleider als cursist.

Waarvoor moet dan wel worden betaald? We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe mogelijkheden ontwikkeld. En dat blijven we doen. Voor sommige aanvullende diensten, zoals een advertentieplekje voor opleiders op een van onze landingspagina's, vragen we een vergoeding. Als we een vergoeding vragen, geven we dit altijd vooraf duidelijk aan.

 

Gezamenlijke marketing is leuker en effectiever

De meeste opleiders hebben zelf weinig puf in pr en marketingactiviteiten. Of om deelnemers te werven. Logisch: ze zijn immers opleiders. Het zijn vaak grote inspanningen met relatief weinig opbrengst. Wij vinden het juist een uitdaging de opleiders met de cursisten te ‘matchen’.  We zorgen daarom voor bekendheid van BeeTree.nl, maar bieden je ook enkele tools aan waarmee je de marketing van je opleiding of cursus een flinke boost kunt geven. Hulp nodig? Ook dat kan. We helpen je dan graag verder.

 

We zijn zelf geen opleider

We doen waar we goed in zijn. Wij zijn zelf geen opleider, uitgever of producent van educatief materiaal. Wij proberen zoveel mogelijk aanbieders en cursisten met elkaar in contact te brengen. Dat doen we onafhankelijk van de aanbieders. We zorgen er wel voor dat de gebruikers zelf de kwaliteit in de gaten kunnen houden. Dit doen we bijvoorbeeld door cursisten de mogelijkheid te geven de opleider te beoordelen.

 

 

© 2018 BeeTree.nl, KvK 57801827, BTW nr. NL852741893B01

Alle rechten voorbehouden. 

Vestigingsadres BeeTree B.V.: Oranjesingel 65, 6511 NR  Nijmegen.