Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Chinees op BeeTree
Brieven schrijven en e-mailen in het Engels - Onmisbare basiskennis voor eigentijds communiceren
€47 |
Ook al komen het Spaans en Chinees hoe langer hoe meer op, Engels zal nog wel een tijdje de voertaal blijven voor communicatie over grenzen heen. Twijfel je aan jezelf als je in het Engels moet corresponde...
Docent: Icademy

Cursussen Chinees op BeeTree

Je hoort vaak anders maar heus: Chinees leren is te doen! Vergroot je kennis over deze wereldtaal, oefen de uitspraak en leer het schrift. Zet je vooroordelen aan de kant. Chinees is zoveel meer dan nummer 39 met rijst.


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

嗯......反正欧洲语言? 

Nou, dat kan hoor! We hebben meer talen in de aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens naar:
 

Wereldtaal

Het Chinees is een wereldtaal. Maar ook een taal met een ander tekenschrift dan het Nederlands. Om te communiceren met Chinezen en zeker als het gaat om zaken doen, is een basisbeheersing van het Chinees een voorwaarde voor succes. En wist je, Chinees leren is te doen! De werkwoorden zijn misschien nog wel makkelijker te leren dan in het Nederlands.

 

Tekenschrift en uitspraak

Er zijn diverse soorten cursussen Chinees: voor studenten, voor zakenmensen, voor toeristen. Elke cursus biedt dat wat je nodig hebt. Wat komt zoal aan bod? De Chinese grammatica, de uitspraak, de Chinese karakters en de kalligrafie van dit bijzondere tekenschrift. Maar ook de Chinese cultuur en de cultuurverschillen met Nederland hebben vaak een plek in het cursusmateriaal. Op de uitspraak van de klanken wordt veel geoefend, want de ene Aaa is de andere Aa niet. Het Chinees heeft hele andere klanken dan het Nederlands, en om die goed onder de knie te krijgen, wordt er veel mee geoefend.
Ook het tekenschrift is volstrekt anders. Duik in deze nieuwe wereld en laat je verrassen! 

 

Soorten cursussen

Er zijn cursussen Chinees leren voor kinderen, voor volwassenen, voor beginners en voor gevorderden. Kies het niveau en het soort cursus dat je belangstellling heeft. Leer je graag in een groep of in een conversatieles? Of leer je liever individueel? Wil je met het hele gezin op les? Zoek je een cursus voor kinderen? Wil je alleen de Chinese taal leren, of wil je ook meer te weten komen over de Chinese cultuur? Struin eens rond op BeeTree en vind de cursus waar jij naar op zoek bent.

 

Chinees bij BeeTree

Wil je Chinees leren spreken en schrijven? Er zijn mogelijkheden genoeg! Op BeeTree vind je diverse taalcursussen Chinees. Van cursussen voor studenten tot opleidingen chinees voor zakenlieden. Er zijn zelfs cursussen Chinees voor kinderen. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN