Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Chinees op BeeTree
Chinees
€198 |
Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Chinees spreken en schrijven.Leer de taal van de toekomst_ Chinees Chinees leren is misschien wel de beste investering die je kunt doen. Niet om bij de afhaalchinees iets te bestellen. Wel om zaken te doen. Het land is sterk in opkomst. In China woont bijna een kwart van de wereldbevolking en Chinees is dan ook wereldwijd de meest gesproken taal. China zit in een stroomversnelling. Het land maakt een flinke groei door en de Chinese economie speelt een enorme rol van betekenis. Steeds meer Chinezen ontdekken Europa – en dus Nederland –en steeds meer bedrijven slaan hun vleugels uit naar dit immense land. Juiste toon De Chinese taal wordt met de dag belangrijker en geldt als de ‘taal van de toekomst’. In deze cursus leer je het Mandarijn-Chinees, de taal uit de omgeving van Beijing (Peking). Dit geldt als de standaard taal en hiermee kun je in vrijwel het hele land uit de voeten. Chinees is absoluut een boeiende taal. Wist je bijvoorbeeld dat het een zogenaamde ‘toontaal’ is_ door een woord op een andere toon uit te spreken, krijgt het een andere betekenis. Eigen alfabet De Chinese taal bestaat niet uit letters, maar uit karakters. Om het eenvoudiger te maken, gebruiken we in de cursus echter een hulpmiddel om het Chinees te schrijven met ons eigen alfabet. Wel leer je een aantal belangrijke karakters, zodat je bijvoorbeeld belangrijke borden en aanduidingen kunt lezen. In de cursus Chinees leer je al snel hoe je als toerist of zakenreiziger een eenvoudig gesprekje kunt voeren. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Chinese klant of toerist in z’n eigen taal aanspreken? Die complexe Chinese tekens kunnen begrijpen? Start de cursus Chinees.
Docent: NHA
Vietnamees
€180 |
Leer met deze unieke cursus de Vietnamese taal. Inclusief lesmateriaal en digitale geluidsbestanden!Leer de taal van het schitterende Vietnam_ volg de cursus Vietnamees Vakantieplannen voor Vietnam? Of heb je zakenrelaties in het mooie land in Zuidoost-Azië? Dan is het leuk en nuttig als je de taal spreekt. Met de taalcursus Vietnamees leer je de basisbeginselen van Vietnamees. Na de gruwelijke Vietnamoorlog is het land grotendeels hersteld en is de handel en het toerisme goed op gang gekomen. Wil je dit land met zijn eindeloze kustlijn bezoeken of heb je belangstelling voor het oorlogsverleden? De taalcursus Vietnamees is een goede keuze. Chinese leenwoorden Vietnamees is de officiële taal van Vietnam. Het is de moedertaal van 87% van de bevolking en van ongeveer twee miljoen Vietnamese emigranten. In de taal vind je veel leenwoorden uit het Chinees en oorspronkelijk werd Vietnamees ook geschreven met Chinese karakters. Katholieke zendelingen ontwikkelden het huidige Vietnamese alfabet in de 17e eeuw door. Taalvaardigheid Binnenkort op vakantie naar Vietnam? Met een cursus Vietnamees haal je het optimale uit je reis. Je beschikt over voldoende taalvaardigheid om contact te leggen met de vriendelijke bevolking. Ook voor zakenreizigers biedt deze cursus een solide basis.
Docent: NHA

Cursussen Chinees op BeeTree

Je hoort vaak anders maar heus: Chinees leren is te doen! Vergroot je kennis over deze wereldtaal, oefen de uitspraak en leer het schrift. Zet je vooroordelen aan de kant. Chinees is zoveel meer dan nummer 39 met rijst.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

嗯......反正欧洲语言? 

Nou, dat kan hoor! We hebben meer talen in de aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens naar:
 

Wereldtaal

Het Chinees is een wereldtaal. Maar ook een taal met een ander tekenschrift dan het Nederlands. Om te communiceren met Chinezen en zeker als het gaat om zaken doen, is een basisbeheersing van het Chinees een voorwaarde voor succes. En wist je, Chinees leren is te doen! De werkwoorden zijn misschien nog wel makkelijker te leren dan in het Nederlands.

Tekenschrift en uitspraak

Er zijn diverse soorten cursussen Chinees: voor studenten, voor zakenmensen, voor toeristen. Elke cursus biedt dat wat je nodig hebt. Wat komt zoal aan bod? De Chinese grammatica, de uitspraak, de Chinese karakters en de kalligrafie van dit bijzondere tekenschrift. Maar ook de Chinese cultuur en de cultuurverschillen met Nederland hebben vaak een plek in het cursusmateriaal. Op de uitspraak van de klanken wordt veel geoefend, want de ene Aaa is de andere Aa niet. Het Chinees heeft hele andere klanken dan het Nederlands, en om die goed onder de knie te krijgen, wordt er veel mee geoefend.
Ook het tekenschrift is volstrekt anders. Duik in deze nieuwe wereld en laat je verrassen! 

Soorten cursussen

Er zijn cursussen Chinees leren voor kinderen, voor volwassenen, voor beginners en voor gevorderden. Kies het niveau en het soort cursus dat je belangstellling heeft. Leer je graag in een groep of in een conversatieles? Of leer je liever individueel? Wil je met het hele gezin op les? Zoek je een cursus voor kinderen? Wil je alleen de Chinese taal leren, of wil je ook meer te weten komen over de Chinese cultuur? Struin eens rond op BeeTree en vind de cursus waar jij naar op zoek bent.

Chinees bij BeeTree

Wil je Chinees leren spreken en schrijven? Er zijn mogelijkheden genoeg! Op BeeTree vind je diverse taalcursussen Chinees. Van cursussen voor studenten tot opleidingen chinees voor zakenlieden. Er zijn zelfs cursussen Chinees voor kinderen. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.

9 GEVONDEN OPLEIDINGEN
9 RESULTATEN
FILTERS