Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Taalcursussen Duits op BeeTree
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Andere talen?

Ook voor andere talen ben je op het juiste adres: kijk bijvoorbeeld eens bij

 

 

Duitstalige landen

Het Duits wordt natuurlijk gesproken in ons buurland, en menigeen in Nederland woont in de buurt van de grens en komt er dus regelmatig. In Oostenrijk is Duits de eerste taal en in Zwitserland de tweede. Kom je dus regelmatig in een van deze landen, voor werk of ontspanning, dan is het best handig om een woordje Duits te kunnen spreken!

Duitse naamvallen

Misschien heb je nog nachtmerries en buikpijn van de Duitse naamvallen Bis, nach, bei, seit… en zo verder. Maar als je nu eens rustig naar die regels en grammatica kijkt, dan ontdek je steeds meer logica er in. Een goede docent Duits kan je dat met veel plezier leren in een cursus Duits. Leren door fouten te maken, leren door een vreemde taal te spreken. En dat kan, want voor elk soort cursist is er wel een cursus.

Duits spreken kun je leren

Kijk waarvoor je de Duitse taal nodig hebt. Moet je voor je werk regelmatig naar een Duitssprekend land? Of wil je beter met je “buren” kunnen praten? Of wil je op vakantie je veel beter verstaanbaar kunnen maken, en veel meer begrijpen van de Duitsers en Oostenrijkers? Zoek de cursus die bij jouw behoefte past. Dat kan een cursus Duits voor op vakantie zijn, een opleiding Duits voor het voeren van gesprekken of het schrijven van brieven op je werk. Er zijn Mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past. 

Cursussen vind je op BeeTree

Op BeeTree vind je diverse taalcursussen Duits in het hele land. Conversatielessen, privé, online, klassikaal, er zijn veel vormen mogelijk. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past. Dus wil je Duits leren spreken of wil je op Duitse les: kijk voor een van de mogelijkheden bij jou in de buurt.

5 GEVONDEN OPLEIDINGEN
5 RESULTATEN
FILTERS