Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Taalcursussen Duits op BeeTree
Duits
€198 |
Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Duits spreken en schrijven. Beter communiceren met onze oosterburen? Volg de cursus Duits Een gesprek voeren tijdens een vakantie in Duitsland? Je skileraar beter begrijpen? De krant kunnen lezen die op je Berlijnse hotelkamer ligt? Ach so… Met de cursus Duits is het geen enkel probleem. ‘Guten Tag. Wie geht’s?’ De Duitse taal is veelal goed te volgen en ook vrij gemakkelijk onder de knie te krijgen als je voldoende interesse hebt in de taal. Dat is fijn, Duits is voor ons een belangrijke taal. Ons buurland is een belangrijke handelspartner en veel bedrijven onderhouden intensieve relaties met Duitse ondernemingen. Bovendien is ons land een geliefde vakantiebestemming voor Duitsers en zelf reizen we ook vaak naar - of door – Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Duitse kranten Mit, nach, bei… Hoe zit het ook al weer met die naamvallen? In de cursus Duits komt het uitgebreid aan de orde. Al na een paar lessen kun je een eenvoudig gesprekje voeren, radio- en televisie-uitzendingen volgen en Duitse boeken, kranten en tijdschriften lezen. Grammatica Duits is een praktische cursus. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM voelt de taal al snel vertrouwd. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. De op het oog zo lastige grammatica krijg je al doende vlot onder de knie. Kennis opfrissen Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Duits? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis weer even opfrissen? De cursus Duits gidst je op een plezierige manier door de wereld van de naamvallen en de umlaut.
Docent: NHA
Duits algemeen
€425 | Tilburg
Duits is de meest voorkomende moedertaal in Europa! Een kleine 100 miljoen Europeanen leren het van huis uit als hun allereerste taal. Tot die 100 miljoen behoren ook zo’n 70.000 Belgen en dat vergeten we maar al te vaak. Er wordt ook Duits gesproken in Oostenrijk, Liechtenstein, Luxemburg en Zwitserland.
Docent: BogaersTaleninstituut B.V.

Taalcursussen Duits op BeeTree

“Do is der Bahnhof”… Fris je Duits op in een cursus Duits! De Duitse taal zit vol mooie beschrijvingen, en die voorzetsels en naamvallen vallen best mee. Leer een gesprek voeren en natuurlijk dat biertje kunt bestellen bij het Oktoberfest of op de skipiste. Bei BeeTree!


Herstel Filters
Regio
Type
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Andere talen?

Ook voor andere talen ben je op het juiste adres: kijk bijvoorbeeld eens bij

 

 

Duitstalige landen

Het Duits wordt natuurlijk gesproken in ons buurland, en menigeen in Nederland woont in de buurt van de grens en komt er dus regelmatig. In Oostenrijk is Duits de eerste taal en in Zwitserland de tweede. Kom je dus regelmatig in een van deze landen, voor werk of ontspanning, dan is het best handig om een woordje Duits te kunnen spreken!

Duitse naamvallen

Misschien heb je nog nachtmerries en buikpijn van de Duitse naamvallen Bis, nach, bei, seit… en zo verder. Maar als je nu eens rustig naar die regels en grammatica kijkt, dan ontdek je steeds meer logica er in. Een goede docent Duits kan je dat met veel plezier leren in een cursus Duits. Leren door fouten te maken, leren door een vreemde taal te spreken. En dat kan, want voor elk soort cursist is er wel een cursus.

Duits spreken kun je leren

Kijk waarvoor je de Duitse taal nodig hebt. Moet je voor je werk regelmatig naar een Duitssprekend land? Of wil je beter met je “buren” kunnen praten? Of wil je op vakantie je veel beter verstaanbaar kunnen maken, en veel meer begrijpen van de Duitsers en Oostenrijkers? Zoek de cursus die bij jouw behoefte past. Dat kan een cursus Duits voor op vakantie zijn, een opleiding Duits voor het voeren van gesprekken of het schrijven van brieven op je werk. Er zijn Mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past. 

Cursussen vind je op BeeTree

Op BeeTree vind je diverse taalcursussen Duits in het hele land. Conversatielessen, privé, online, klassikaal, er zijn veel vormen mogelijk. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past. Dus wil je Duits leren spreken of wil je op Duitse les: kijk voor een van de mogelijkheden bij jou in de buurt.

19 GEVONDEN OPLEIDINGEN
19 RESULTATEN
FILTERS