Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Engels op BeeTree
Coördinator Engels Coördinator Engels
€432 | Nijmegen
Volg de training Coördinator Engels Steeds meer scholen kiezen voor een doorlopende leerlijn Engels van groep 1 tot en met 8. Het is echter de vraag hoe ze komen tot borging van het vak in de school en van de doorlopende leerlijn bij of na implementatie. Een coördinator Engels kan dit proces initiëren en begeleiden. Daarnaast kan hij stimuleren, inspireren en draagvlak creëren binnen het hele team.
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Leraar Engels
€2060 |
In onze internationale samenleving speelt de Engelse taal een grote rol . Kinderen komen tegenwoordig al vroeg in contact met Engels. De opleiding Leraar Engels leert jou om met jonge, beginnende taalleerders te communiceren in de Engelse taal en ze voor te bereiden op een toekomst waarin Engels onmisbaar is. Als docent heb je een voorbeeldfunctie. De voertaal bij de opleiding Leraar Engels is daarom Engels, vanaf de eerste lesdag. Het werkveld staat onder andere door de vergrijzing te springen om praktijkgerichte docenten Engels die inhoudelijk onderwijs aanbieden dat leerlingen aanspreekt. Engels is een taal die in de toekomst wereldwijd een zeer belangrijke rol zal blijven spelen. Het is ook een tekort vak in het onderwijs! Daarnaast is Engels een verplicht eindexamenvak. De carrièreperspectieven zijn dus goed! Lees op de weblog www.leraarworden.com de ervaringen van onze (oud)studenten en stel ook je vragen!
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen Engels op BeeTree

“The points are inside”, zei Louis van G. na een gewonnen wedstrijd. Wat hebben we genoten van zijn gebruik van de Engelse taal. Maar de Engelse pers begreep hem niet. Misschien wil jij toch beter Engels leren spreken? Dat kan! Volg een cursus Engels of training conversatie Engels.


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Andere talen bij BeeTree

Zoek je een cursus Engels voor op reis, een opleiding Engels voor het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven op je werk? Mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past. Preferring a different language? Kijk bijvoorbeeld eens bij

 

Engels spreken kun je leren

Kun je Engels spreken, dan kun je je op de hele wereld verstaanbaar maken. Er is geen taal die zo veel gebruikt wordt als het Engels. De basis beheersen van de Engelse taal is dan ook noodzakelijk.
Maar je hebt Engels en Engels, om het maar even zo uit te drukken. Engels om je verstaanbaar te maken, en Engels om echt goed mee te kunnen communiceren. Maar je moet ergens beginnen! Volg daarom een taalcursus engels of volg Engelse les bij een van de vele mogelijkheden bij jou in de buurt.

Internationaal communiceren

De taal om internationaal mee te communiceren is het Engels. Wil je zaken doen, informatie inwinnen, klanten bezoeken, contacten leggen met mensen en organisaties in het buitenland, dan is Engels de voertaal. Beheersing van deze taal is dan ook een voorwaarde voor succes. Helaas reikt bij velen de kennis niet verder dan die van de middelbare school. Tijd dus om de boeken weer op te pakken! Kijk ook eens bij het aanbod Zakelijk Engels.
Er zijn diverse trainingen en cursussen Engels waar je deze taal kunt leren. Op verschillende niveaus, en op verschillende manieren. In groepen of individueel, zakelijk Engels of gewoon conversatie Engels, Brits Engels en Amerikaans Engels. Kijk voor een opleiding of cursus bij jou in de buurt op BeeTree.

Stiff upper lip

Praten en communiceren met Engelsen, vereist een ander taalniveau. De Engelse taal zit – net als alle andere talen- vol met nuances en uitdrukkingen. Het Amerikaans en het Engels zijn daarin niet te vergelijken. De uitspraken al helemaal niet. Wil je dus zakelijk converseren met iemand uit het Verenigd Koninkrijk, of wil je gesprekken voeren met Engelsen en niet als Louis van Gaal overkomen… volg dan een gedegen taaltraining Engels of taalcursus Engels! Er zijn vele instituten en opleidingscentra die voldoen aan je wensen. Kijk ook naar de onderwijsvorm je ligt: privé, online, conversatieles, schriftelijke lessen, thuis, klassikaal, ... Kijk goed welke cursus bij jouw behoefte past. Good luck!

 

211 GEVONDEN OPLEIDINGEN
211 RESULTATEN
FILTERS