Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Engels op BeeTree
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Andere talen bij BeeTree

Zoek je een cursus Engels voor op reis, een opleiding Engels voor het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven op je werk? Mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past. Preferring a different language? Kijk bijvoorbeeld eens bij

 

Engels spreken kun je leren

Kun je Engels spreken, dan kun je je op de hele wereld verstaanbaar maken. Er is geen taal die zo veel gebruikt wordt als het Engels. De basis beheersen van de Engelse taal is dan ook noodzakelijk.
Maar je hebt Engels en Engels, om het maar even zo uit te drukken. Engels om je verstaanbaar te maken, en Engels om echt goed mee te kunnen communiceren. Maar je moet ergens beginnen! Volg daarom een taalcursus engels of volg Engelse les bij een van de vele mogelijkheden bij jou in de buurt.

Internationaal communiceren

De taal om internationaal mee te communiceren is het Engels. Wil je zaken doen, informatie inwinnen, klanten bezoeken, contacten leggen met mensen en organisaties in het buitenland, dan is Engels de voertaal. Beheersing van deze taal is dan ook een voorwaarde voor succes. Helaas reikt bij velen de kennis niet verder dan die van de middelbare school. Tijd dus om de boeken weer op te pakken! Kijk ook eens bij het aanbod Zakelijk Engels.
Er zijn diverse trainingen en cursussen Engels waar je deze taal kunt leren. Op verschillende niveaus, en op verschillende manieren. In groepen of individueel, zakelijk Engels of gewoon conversatie Engels, Brits Engels en Amerikaans Engels. Kijk voor een opleiding of cursus bij jou in de buurt op BeeTree.

Stiff upper lip

Praten en communiceren met Engelsen, vereist een ander taalniveau. De Engelse taal zit – net als alle andere talen- vol met nuances en uitdrukkingen. Het Amerikaans en het Engels zijn daarin niet te vergelijken. De uitspraken al helemaal niet. Wil je dus zakelijk converseren met iemand uit het Verenigd Koninkrijk, of wil je gesprekken voeren met Engelsen en niet als Louis van Gaal overkomen… volg dan een gedegen taaltraining Engels of taalcursus Engels! Er zijn vele instituten en opleidingscentra die voldoen aan je wensen. Kijk ook naar de onderwijsvorm je ligt: privé, online, conversatieles, schriftelijke lessen, thuis, klassikaal, ... Kijk goed welke cursus bij jouw behoefte past. Good luck!

 

97 GEVONDEN OPLEIDINGEN
97 RESULTATEN
FILTERS