Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Frans op BeeTree
Frans Business training
€1750 | tr
FransVraag naar onze zakelijke trainingen op maat!Frans is de enige taal die samen met het Engels wereldwijd, op alle continenten, wordt gesproken.Er zijn ongeveer 600 miljoen mensen die Frans spreken, als eerste of tweede taal.Frans is een officiële taal in 85 landen en de derde taal van Europa.Frans is een troef voor uw carrière.Frans is een taal waarin u goed kunt denken en discussiëren.Frans is een taal die u makkelijk leert.Frans is de taal van de technologie en van de geneeskunde.Frans is een taal waarmee u ook andere talen leert zoals: romaanse talen(Spaans, Italiaans, Portugees of Roemeens), maar ook       Engels want 50% van de actuele Engelse woordenschat komt oorspronkelijk uit het Frans.Wat kunt u o.a. verwachten van deze interactieve training?Met de verworven communicatieve vaardigheden    kunt u:  -    korte algemene gesprekken voeren   -    uw woordenschat uitbreiden   -    uw gesprekspartner verstaan en adequaat reageren   -    een eenvoudige korte tekst begrijpen en/of schrijven   -    kennismaken met de desbetreffende cultuur(alsmede de does and dont’s)Een optie is om gebruik te maken van ons MML (MultiMediaLab) of E-learning.Hiermee kunt u:Uitspraak verbeterenSpreekvaardigheid oefenenLuistervaardigheid verbeterenZinsconstructies oefenen(In het MML kunt u tijdens kantooruren gebruik maken van al onze beschikbare materialen!)E-learning kan zelfs  vanaf elke locatie waar u een internetverbinding heeft!Onbeperkt oefenen wanneer het u schiktDe prijs van de training is gebaseerd op 12 personen.NB. Genoemde prijs is de uurprijs. Deze wordt berekend maal het aantal afgesproken uren.
Docent: BogaersTaleninstituut B.V.
Frans Spoed Vip Training
€53 /u | Tilburg
Met de VIP training kunt u in een zo kort mogelijke tijd veel kennis verwerven. Als u beginnend cursist bent, kunt u zich na relatief korte tijd verstaanbaar maken.  Indien gevorderd, is deze training een uitstekend traject om snel op een hoger taalniveau te komen. De training wordt op maat gemaakt en wordt in nagenoeg alle talen verzorgd. Het grote voordeel van spoedtrainingen is dat er in korte tijd een flinke sprong voorwaarts kan worden gemaakt, vooral indien men aansluitend op de training naar het buitenland gaat of omgekeerd als men als expat voor langere tijd in Nederland verblijft en de geleerde taal gaat spreken. Het trainingsprogramma bestaat in principe uit 5 aaneengesloten dagen, aangevuld met oefeningen in het Multi Medialab (MML) en zelfstudie. Maatwerk Deze individuele Spoed-VIP-training is volledig toegespitst op uw persoonlijke situatie en op alle functie- en taalniveaus. Talenreizen! Nieuw in ons programma zijn ook de Talenreizen Frans, Duits en Engels! Groepslessen voor conversatie en cultuur proeven. Overnachtingen in een B&B / Gastgezin in een fijne 1 pers. kamer met vol pension. Nu 1 week all-in vanaf €1450,- (excl. vervoer). Informeer naar de mogelijkheden.
Docent: BogaersTaleninstituut B.V.

Cursussen Frans op BeeTree

“Ça va?”, vraagt die vrolijke dame in het Franse café, maar dan. Wil je leren hoe je in het Frans antwoordt, volg dan een taalcursus frans. Tussen de vele Nederlanders op vakantie in Frankrijk heb jij dan je woordje paraat. Ook praten met de campingbaas gaat dan ineens veel makkelijker.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Notre mer à boire

Kijk ook eens bij de taalcursussen hieronder en laat je inspireren!

 

Frans praten kun je leren

Het Frans dat je op de middelbare school hebt geleerd, is diep weggezakt. “Bonjour” en “au revoir”, dat lukt nog net, maar bij “Je suis, tu es, ils sont…”wordt het al lastiger. Wat zou het toch fijn zijn om de campingbaas op vakantie gewoon te kunnen verstaan. Of om de routeomschrijving te kunnen volgen, de uitleg van de ober over de heerlijke menukaart te kunnen begrijpen... Maar ook om zaken te doen met Franse ondernemingen, is het erg handig om in het Frans een gesprek te kunnen voeren en om e-mails te kunnen lezen. Fransen houden van communiceren in het Frans. Daar staan ze om bekend.

Diverse soorten cursussen

Er zijn diverse manieren om Frans te leren praten. De een gaat het liefst elke week naar een taalles om in een klaslokaal les te krijgen van een docent, de ander leert het liefst door zoveel mogelijk te converseren met anderen. Ook les van een individuele taalcoach op een tijdstip dat jou uitkomt, is een mogelijkheid. Er zijn cursussen die je in deeltijd of voltijds volgt. Bepaal voor je zelf wat je wilt leren, en hoe je dat wilt den. Is het voor werk in de horeca, of specifiek voor de sales? Of is het belangrijk dat je met gasten kunt communiceren? Elk gesprek vereist een ander jargon. Kies daar je cursus op uit.

Leeftijdloos

Iedereen kan Frans leren praten, jong of oud. Het maakt niet uit of je over basiskennis beschikt of helemaal aan het begin staat van je taalcarrière. Het belangrijkste is je motivatie waarom je het wil leren. En dan volgt het instapniveau vanzelf.

Het gemak van BeeTree

Zoek je een cursus frans voor op vakantie, een opleiding frans voor het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven? Mogelijkheden genoeg! Op BeeTree vind je diverse taalcursussen Frans in het hele land. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.
Er zijn cursussen

  • Frans voor beginners
  • Frans voor gevorderden
  • Conversatie Frans
  • Zakelijk Frans
  • Groepscursussen
2 GEVONDEN OPLEIDINGEN