Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Frans op BeeTree

Cursussen Frans op BeeTree

“Ça va?”, vraagt die vrolijke dame in het Franse café, maar dan. Wil je leren hoe je in het Frans antwoordt, volg dan een taalcursus frans. Tussen de vele Nederlanders op vakantie in Frankrijk heb jij dan je woordje paraat. Ook praten met de campingbaas gaat dan ineens veel makkelijker.


Herstel Filters
Regio
Categorie
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Notre mer à boire

Kijk ook eens bij de taalcursussen hieronder en laat je inspireren!

 

Frans praten kun je leren

Het Frans dat je op de middelbare school hebt geleerd, is diep weggezakt. “Bonjour” en “au revoir”, dat lukt nog net, maar bij “Je suis, tu es, ils sont…”wordt het al lastiger. Wat zou het toch fijn zijn om de campingbaas op vakantie gewoon te kunnen verstaan. Of om de routeomschrijving te kunnen volgen, de uitleg van de ober over de heerlijke menukaart te kunnen begrijpen... Maar ook om zaken te doen met Franse ondernemingen, is het erg handig om in het Frans een gesprek te kunnen voeren en om e-mails te kunnen lezen. Fransen houden van communiceren in het Frans. Daar staan ze om bekend.

Diverse soorten cursussen

Er zijn diverse manieren om Frans te leren praten. De een gaat het liefst elke week naar een taalles om in een klaslokaal les te krijgen van een docent, de ander leert het liefst door zoveel mogelijk te converseren met anderen. Ook les van een individuele taalcoach op een tijdstip dat jou uitkomt, is een mogelijkheid. Er zijn cursussen die je in deeltijd of voltijds volgt. Bepaal voor je zelf wat je wilt leren, en hoe je dat wilt den. Is het voor werk in de horeca, of specifiek voor de sales? Of is het belangrijk dat je met gasten kunt communiceren? Elk gesprek vereist een ander jargon. Kies daar je cursus op uit.

Leeftijdloos

Iedereen kan Frans leren praten, jong of oud. Het maakt niet uit of je over basiskennis beschikt of helemaal aan het begin staat van je taalcarrière. Het belangrijkste is je motivatie waarom je het wil leren. En dan volgt het instapniveau vanzelf.

Het gemak van BeeTree

Zoek je een cursus frans voor op vakantie, een opleiding frans voor het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven? Mogelijkheden genoeg! Op BeeTree vind je diverse taalcursussen Frans in het hele land. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.
Er zijn cursussen

  • Frans voor beginners
  • Frans voor gevorderden
  • Conversatie Frans
  • Zakelijk Frans
  • Groepscursussen
0 GEVONDEN OPLEIDINGEN

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria
0 RESULTATEN
FILTERS

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria