Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Italiaans op BeeTree
Wijnlanden - een introductie - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.
€47 |
Elke fles wijn heeft een verhaal. Als liefhebber maar ook als betrokken verkoopmedewerker in de wijnhandel heb je er alle belang bij het eigen verhaal van een fles wijn te kunnen plaatsen. Waar komt het ed...
Docent: Icademy

Cursussen Italiaans op BeeTree

O sole mio! Quattro Stagione Pronto! La bella Italia… wat zou het mooi zijn om dat echt op z’n Italiaans uit te spreken. En meer! Praten met de Italiaanse lokale bevolking, eindelijk kunnen verstaan waar zo lyrisch over gesproken wordt! Dat kan. Bij BeeTree. Italiaans voor beginners en gevorderden.


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Premiato imparato? Mai!

Uitgeleerd? Nooit, toch? Ook voor andere talen kun je bij BeeTree terecht: kijk bijvoorbeeld eens bij

 

 

Italiaans leren

Italiaans is de taal van de literatuur en cultuur uit de oudheid,  maar ook gewoon van de Italianen van nu. Als je zaken wilt doen met de Italianen, is het belangrijk dat je hun taal spreekt. Leer daarom de uitspraak van de meest voorkomende woorden en zinnen, leer de getallen en de omgangsvormen. En je zult zien dat de zaken ineens een stuk beter gaan. De Italianen vinden het prachtig als je hun taal spreekt, en ze zullen altijd proberen je te verstaan. Dan praten ze maar even wat langzamer. Dat hebben ze er graag voor over om te communiceren in hun eigen mooie taal. 

Wil je Italiaans leren spreken of wil je op Italiaanse les: laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er bij jou in de buurt zijn.

Italiaans temperament

Iedereen leert op zijn eigen manier, geen cursist is hetzelfde. De een valt al meteen met Italiaans temperament de uitspraak aan van de Italiaanse woorden, de ander oefent liever eerst zachtjes voor zichzelf. Je leert een taal door de grammatica te begrijpen, de woordenschat uit te breiden en door hardop te praten. Heel veel te praten. Er zijn vele verschillende soorten cursussen: in groepsverband, voor beginners, voor gevorderden. Met een taalcoach of online. Zoek een cursusvorm die bij jou past.

Soorten Italiaans

Het Italiaans komt van pas op vakantie, in het restaurant, onderweg. Maar ook zakendoen met Italiaanse bedrijven vereist beheersing van de taal. Zoek dus een cursus Italiaans die voldoet aan jouw behoefte. Italiaans voor op reis, conversatie Italiaans voor het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven op je werk…  Mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past.

Kies voor BeeTree

Zoek niet verder, maar kijk op BeeTree. Hier vind je taalcursussen Italiaans in het hele land. Cursussen op verschillende niveaus. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.

 

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN