Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Italiaans op BeeTree
Italiaans
€198 |
Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Italiaans spreken en schrijven. Makkelijker dan je denkt_ volg de cursus Italiaans De typisch Italiaanse handgebaartjes? Praten als de Godfather? Iedereen kent het wel. Italiaans is niet alleen een taal, het is een wereldberoemd ‘gebruik’. In de cursus Italiaans komen vrijwel alle aspecten van deze heerlijke en levendige taal aan bod. Een pizza bestellen in Napels, in Rome de weg naar het Colosseum vragen en in Venetië een praatje maken met de gondeliers? Een bezoek aan zonnig Italië is nog leuker wanneer je de taal spreekt. De cursus Italiaans helpt je goed op weg. Spreektempo Italiaans lijkt misschien een moeilijk taal. Het lijkt in weinig op ons Nederlands en bovendien houden de Italianen er een flink spreektempo op na. Toch is Italiaans gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Italiaans snel onder de knie. Grammatica Italiaans is een praktische cursus. Lastige grammatica wordt zoveel mogelijk vermeden. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Met de cursus Italiaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na de eerste lessen kom je veel verder dan ‘grazie’, ‘buongiorno’ en ‘gelati’. Kennis opfrissen Zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Italiaans? Of spreek je de taal, maar wil je jouw kennis grondig opfrissen? Na de cursus Italiaans kun je met recht zeggen_ parlo italiano (ik spreek Italiaans).
Docent: NHA
Nederlands voor Anderstaligen (vanuit 26 talen)
€308 |
Populaire cursus waarmee je vanuit een buitenlandse taal Nederlands leert.Nederlands als tweede taal? Volg de cursus Nederlands voor Anderstaligen Is Nederlands niet je moedertaal, maar wil je de taal wel goed (of: beter) leren spreken? Wil je snel over een flinke woordenschat beschikken en de juiste uitspraak onder de knie krijgen? Volg de cursus Nederlands voor Anderstaligen. De cursus Nederlands voor Anderstaligen is ideaal voor anderstaligen die snel de Nederlandse taal (beter) willen leren. De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik en niet op grammatica. Je leert het Nederlands zoals je ooit je moedertaal leerde_ stap voor stap. Beschikbaar in 26 talen Nederlands voor Anderstaligen is beschikbaar voor 26 talen_ Arabisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Farsi, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees en Zweeds. Dagelijkse situaties Met het praktische lesmateriaal heb je het Nederlands snel onder de knie. Je krijgt veel voorbeeldzinnen, invulopdrachten en uitspraakoefeningen. Door de slimme lesopbouw gaan je vaardigheden vlot vooruit. Het gevarieerde lesmateriaal maakt de cursus afwisselend en uitdagend. Na afloop van de cursus Nederlands voor Anderstaligen kun je in dagelijkse situaties goed uit de voeten. Je kunt Nederlands verstaan en spreken en bovendien behoorlijk lezen en schrijven. Volg de opleiding Nederlands voor Anderstaligen en je zet direct een stap richting beter communiceren. Je plukt direct de vruchten. Oftewel_ je merkt snel dat je beter communiceert.
Docent: NHA

Cursussen Italiaans op BeeTree

O sole mio! Quattro Stagione Pronto! La bella Italia… wat zou het mooi zijn om dat echt op z’n Italiaans uit te spreken. En meer! Praten met de Italiaanse lokale bevolking, eindelijk kunnen verstaan waar zo lyrisch over gesproken wordt! Dat kan. Bij BeeTree. Italiaans voor beginners en gevorderden.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Premiato imparato? Mai!

Uitgeleerd? Nooit, toch? Ook voor andere talen kun je bij BeeTree terecht: kijk bijvoorbeeld eens bij

 

 

Italiaans leren

Italiaans is de taal van de literatuur en cultuur uit de oudheid,  maar ook gewoon van de Italianen van nu. Als je zaken wilt doen met de Italianen, is het belangrijk dat je hun taal spreekt. Leer daarom de uitspraak van de meest voorkomende woorden en zinnen, leer de getallen en de omgangsvormen. En je zult zien dat de zaken ineens een stuk beter gaan. De Italianen vinden het prachtig als je hun taal spreekt, en ze zullen altijd proberen je te verstaan. Dan praten ze maar even wat langzamer. Dat hebben ze er graag voor over om te communiceren in hun eigen mooie taal. 

Wil je Italiaans leren spreken of wil je op Italiaanse les: laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er bij jou in de buurt zijn.

Italiaans temperament

Iedereen leert op zijn eigen manier, geen cursist is hetzelfde. De een valt al meteen met Italiaans temperament de uitspraak aan van de Italiaanse woorden, de ander oefent liever eerst zachtjes voor zichzelf. Je leert een taal door de grammatica te begrijpen, de woordenschat uit te breiden en door hardop te praten. Heel veel te praten. Er zijn vele verschillende soorten cursussen: in groepsverband, voor beginners, voor gevorderden. Met een taalcoach of online. Zoek een cursusvorm die bij jou past.

Soorten Italiaans

Het Italiaans komt van pas op vakantie, in het restaurant, onderweg. Maar ook zakendoen met Italiaanse bedrijven vereist beheersing van de taal. Zoek dus een cursus Italiaans die voldoet aan jouw behoefte. Italiaans voor op reis, conversatie Italiaans voor het voeren van gesprekken en het schrijven van brieven op je werk…  Mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past.

Kies voor BeeTree

Zoek niet verder, maar kijk op BeeTree. Hier vind je taalcursussen Italiaans in het hele land. Cursussen op verschillende niveaus. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.

 

8 GEVONDEN OPLEIDINGEN
8 RESULTATEN
FILTERS