Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Nederlands bij BeeTree
Nederlands
€180 | Arnhem
Als je met een technische hbo-opleiding wilt beginnen dan is een goede voorkennis van de Nederlandse taal noodzakelijk.
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Nederlands
€425 | Tilburg
Praktijkgerichte trainingen, volledig afgestemd op uw zakelijke situatie. Beperkingen op bedrijf- en maatschappelijk niveau door taalachterstand verhinderen ieders aanwezige persoonlijke kwaliteiten beter te benutten. Een tijdelijk langdurig verblijf in Nederland is effectief wanneer een bepaald niveau van communicatie mogelijk is. Resultaatgericht maatwerk uitgevoerd door ervaren specialisten. De op maat gemaakte training is individueel of collectief uitvoerbaar en is gericht op het verbeteren van taalachterstanden. Met de inzichtelijke en resultaatgerichte aanpak van Bogaers Taleninstituut realiseren wij uw leerdoelen op de meest efficiënte en effectieve wijze. Dit eventueel met ondersteuning van het Multi Media Lab.Doelgroep                                                                                                                                    Iedereen die de Nederlandse taal op een meer intensieve wijze wil leren.Maatwerk                                                                                                                                 Nederlands als moedertaal richt zich op de verbetering van het Nederlands voor toepassingen binnen het bedrijf of daarbuiten. Voorbeelden zijn: schriftelijk corresponderen/e-mailen, notuleren, rapporteren, telefoneren en presenteren. Wij werken daarbij zowel individueel als met kleine, geselecteerde groepen op alle functie- en taalniveaus. Lesniveau en lesstof zullen na intake in uw eerste les vastgesteld worden, samen met uw docent; daarna wordt het programma op maat gemaakt. De training is tevens voorbereiding op het Staatsexamen.Certificaat                                                                                                                                Cursisten krijgen een certificaat en een overzicht met daarop de vorderingen en het bereikte niveau.NB. Genoemde prijs is de uurprijs. Deze wordt berekend maal het aantal afgesproken uren.
Docent: BogaersTaleninstituut B.V.

Cursussen Nederlands bij BeeTree

Wil je onze taal beter beheersen, om te spreken, te schrijven, te dichten of wat dan ook, kijk dan eens bij de cursussen van onze aanbieders. 


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Onze taal

Nederlands. We houden van onze taal en we verguizen haar (of was het nou hem?). Hoe dan ook, in dit land moet je het Nederlands beheersen. Want ook helt het onderwijs steeds meer over naar (een soort) Engels en lenen we al honderden jaren uit het Frans en het Duits, en ook al klinkt Limburgs anders dan Drents, Nederlands is en blijft de taal die ons allen verbind. Wil je onze taal beter beheersen, om te spreken, te schrijven, te dichten of wat dan ook, kijk dan eens bij de cursussen van onze aanbieders. 

28 GEVONDEN OPLEIDINGEN
28 RESULTATEN
FILTERS