Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Spaans op BeeTree
Spaans
€198 |
Voor beginners of gevorderden. Leer in 12 maanden of sneller Spaans spreken en schrijven.Leer vlot een van de belangrijkste talen_ volg de cursus Spaans Spaans is niet alleen de taal van Spanje. Ook in Zuid- en Midden-Amerika spreken de inwoners deze wereldtaal. Reden genoeg om Spaans te leren. Van de cursus Spaans heb je eindeloos veel plezier. ‘Una cerveza por favor’. Natuurlijk leer je in de taalcursus Spaans een biertje bestellen. Maar Spaans komt naast je vakantie ook in tal van andere situaties goed van pas. Bijvoorbeeld als je beroepsmatig Spaans moet begrijpen en spreken. Spaans lijkt misschien een moeilijk taal. Het lijkt weinig op Nederlands. Toch is Spaans gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Spaans snel onder de knie. Grammatica Spaans is een praktische cursus. Ingewikkelde grammatica? Die komt alleen aan bod als het echt nodig is. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Met de cursus Spaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na een paar lessen kun je meer dan alleen een biertje bestellen. Veel meer. Denk aan de weg vragen naar de Sagrada Família in Barcelona of een praatje maken met Madrilenen over de geschiedenis van de hoofdstad. Kennis opfrissen Wil je zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Of spreek je de taal al deels vloeiend, maar wil je jouw inhoudelijke kennis weer even opfrissen? Na de cursus Spaans hoef je nooit meer te zeggen ‘No hablo español’ (ik spreek geen Spaans).
Docent: NHA
Proefles Masterclass Spaans
€88 /u | tIL
Gratis Spaanse Masterclass volgen?Heeft u altijd al Spaans willen leren, maar nog nergens een voorproefje gehad?Dan kunt u nu bij ons een gratis masterclass Spaans volgen!Deze las zal op donderdag 3 november gehouden worden, van 19:00 tot 20:30, bij ons op locatieInteresse? Mail of bel ons voor meer informatie, en meldt u aan!Verbeter uw Spaanse spreek- en luistervaardigheid!Spaans is een wereldtaal en tienduizenden Nederlanders hebben reeds een cursus Spaans gevolgd. Met deze taalcursus leert u gesprekken voeren in het Spaans. Naast spreekvaardigheid werkt u ook aan uw luistervaardigheid. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de Spaanse cultuur. Een cursus Spaans, investering in jouw toekomst. Wanneer u kiest voor de taalcursus Spaans leert u de Spaanse taal niet alleen lezen en schrijven, maar ook spreken en verstaan. Hierdoor kunt u uzelf prima redden als u op vakantie bent in een Spaanstalig land. Niet alleen op vakantie is het beheersen van de Spaanse taal nuttig, ook is Spaans steeds belangrijker geworden in het bedrijfsleven. Met deze Spaanse lessen legt u dus een goede basis voor de toekomst. 
Docent: BogaersTaleninstituut B.V.

Cursussen Spaans op BeeTree

Ola, como estas? Habla con babla, vamos a al playa...  Of hoe zeg je dat ook al weer in het Spaans… Wil je Spaans leren spreken of schrijven? Volg een cursus Spaans of ga op Spaanse les.

 


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Andere talen bij BeeTree

Ook voor andere talen ben je op het juiste adres: kijk bijvoorbeeld eens bij

 

Wereldtaal

Spaans is een wereldtaal. Voor meer dan 300 miljoen mensen is het Spaans hun moedertaal, daarnaast spreken bijna 200 miljoen mensen Spaans als tweede taal. Zeker in Zuid-Amerikaanse landen, maar ook in Zuid-Europese. Beheersing van de Spaanse taal is dan ook geen overbodige luxe. Zeker niet als je voor werk regelmatig moet communiceren met mensen uit deze gebieden. Of als je droom waar maakt, en gaat reizen door Spanje of landen in Zuid-Amerika. Dan ontmoet je de lokale bevolking, leert hun gewoontes en eten kennen… en je praat met hen in rap Spaans!

Spaans leren spreken

Om Spaans te leren spreken kun je het beste een opleiding Spaans of cursus Spaans volgen. Je vergroot je woordenschat, verkent de grammatica en eert Spaanse uitdrukkingen. Leer je het liefst in een groepje met andere beginners? Zoek dan een opleiding waarin je klassikaal les krijgt, en waarin je met elkaar de finesses en de grammatica van de Spaanse taal leert kennen. Leer je liever individueel? Kijk dan eens of er een native speaker is die als taalcoach fungeert. Ontdek wat voor cursist je bent, en zoek daar de juiste cursusvorm bij. 

Ole ole ole

Er zijn cursussen Spaans voor op reis, opleidingen Spaans voor het voeren van zakelijke gesprekken en het schrijven van brieven en e-mails in het Spaans. Heb je al eerder kennis gemaakt met de Spaanse taal en beheers je de basisbeginselen al? Kijk dan eens of een cursus voor gevorderden iets voor je is. Er zijn mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past.

Leer Spaans bij BeeTree

Op BeeTree vind je diverse cursussen Spaans in het hele land. Van beginners tot gevorderden, van indivueel tot groepslessen. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.  Spaans leren of op Spaanse les: er zijn vele mogelijkheden bij jou in de buurt.

 

874 GEVONDEN OPLEIDINGEN
874 RESULTATEN
FILTERS