Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Spaans op BeeTree
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Andere talen bij BeeTree

Ook voor andere talen ben je op het juiste adres: kijk bijvoorbeeld eens bij

 

Wereldtaal

Spaans is een wereldtaal. Voor meer dan 300 miljoen mensen is het Spaans hun moedertaal, daarnaast spreken bijna 200 miljoen mensen Spaans als tweede taal. Zeker in Zuid-Amerikaanse landen, maar ook in Zuid-Europese. Beheersing van de Spaanse taal is dan ook geen overbodige luxe. Zeker niet als je voor werk regelmatig moet communiceren met mensen uit deze gebieden. Of als je droom waar maakt, en gaat reizen door Spanje of landen in Zuid-Amerika. Dan ontmoet je de lokale bevolking, leert hun gewoontes en eten kennen… en je praat met hen in rap Spaans!

Spaans leren spreken

Om Spaans te leren spreken kun je het beste een opleiding Spaans of cursus Spaans volgen. Je vergroot je woordenschat, verkent de grammatica en eert Spaanse uitdrukkingen. Leer je het liefst in een groepje met andere beginners? Zoek dan een opleiding waarin je klassikaal les krijgt, en waarin je met elkaar de finesses en de grammatica van de Spaanse taal leert kennen. Leer je liever individueel? Kijk dan eens of er een native speaker is die als taalcoach fungeert. Ontdek wat voor cursist je bent, en zoek daar de juiste cursusvorm bij. 

Ole ole ole

Er zijn cursussen Spaans voor op reis, opleidingen Spaans voor het voeren van zakelijke gesprekken en het schrijven van brieven en e-mails in het Spaans. Heb je al eerder kennis gemaakt met de Spaanse taal en beheers je de basisbeginselen al? Kijk dan eens of een cursus voor gevorderden iets voor je is. Er zijn mogelijkheden genoeg! Kijk op BeeTree voor de cursus die bij jou past.

Leer Spaans bij BeeTree

Op BeeTree vind je diverse cursussen Spaans in het hele land. Van beginners tot gevorderden, van indivueel tot groepslessen. Bekijk het totale aanbod en kies de cursus die bij jou past.  Spaans leren of op Spaanse les: er zijn vele mogelijkheden bij jou in de buurt.

 

1357 GEVONDEN OPLEIDINGEN
1357 RESULTATEN
FILTERS