Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Uiterlijke verzorging en wellness opleidingen
Visagie Branchediploma
€774 |
Opleiding voor het door ANBOS erkende branchediploma Visagie. Inclusief 5 praktijkdagen en materialenpakket!Maak van je passie je werk_ behaal het Visagie Branchediploma Droom je van een carrière als visagiste? Wil je aan de slag bij een modellenbureau of een filmproducent? Of wil je als zelfstandig visagiste een onderneming starten? Dan is het Visagie Branchediploma een absolute must. Duik in het prachtige beroep van visagiste_ een wereld vol kleur, make-up en creativiteit. Het afwisselende en uitdagende vak biedt je tal van mogelijkheden. Je kunt werken in een drogisterij, parfumerie, warenhuis of schoonheidssalon. Maar ook cosmeticamerken, fotografen, modellenbureaus, tv- en filmproducenten en theaters hebben visagistes in dienst. Liever zelfstandig ondernemer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Stralende bruidsmake-up Een visagie-expert haalt het optimale uit ieder gezicht. Je kijkt naar huidtype en vorm van het gezicht en je kiest de juiste make-up voor de gelegenheid. Van een spectaculaire look voor een acteur in een film tot een stralende make-up voor een bruid en van een bescheiden stijl voor een zakelijke fotoshoot tot camouflagetechnieken voor iemand met huidproblemen. Praktijkdagen Van materiaal tot huidverzorging, kleurenleer, styling en modetrends, de cursus Visagie is veelzijdig. Onder begeleiding van een vakkundige docent breng je het geleerde in de praktijk tijdens vijf praktijkdagen. Glitter en glamour De vakopleiding Visagie leidt je op voor het landelijk erkende Branchediploma van het KWC (Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging). Met dit diploma kun je als gediplomeerd allround visagist aan de slag en gaat de wereld van glitter en glamour voor je open. Kies voor een toekomst als visagist(e) en volg de cursus Visagie Branchediploma.
Docent: NHA
Schoonheidsverzorging
€220 |
Een stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen. Voel je lekkerder door er goed uit te zien!Specialist in schoonheid? Volg de cursus schoonheidsverzorging Schuilt echte schoonheid van binnen? Misschien wel, maar iedereen weet_ je voelt je lekkerder als je er goed uitziet. Een specialist in schoonheidsverzorging weet precies wat nodig is om je goed te voelen. Tijdens de cursus Schoonheidsverzorging geeft een ervaren cursusleidster je tips en aanwijzingen voor een stralend(er) uiterlijk. Van make-up tot haarverzorging en lichaamsverzorging. Je leert hoe je zelf het beste voor de dag komt en hoe je dit effect ook bij anderen bereikt. Met de cursus Schoonheidsverzorging leer je geen moeilijke of overbodige dingen. Integendeel. Jouw hobby is en blijft in de eerste plaats een hobby. Praktische schoonheidstips Hoe houd je de huid gezond, hoe verzorg je (droge) huid, acné en huidafwijkingen. Tijdens de cursus krijg je tips voor schoonheids- en lichaamsverzorging. Daarbij is er ook volop aandacht voor haarverzorging. Uitganspunt van de cursus is dat je leert hoe goede verzorging er voor kan zorgen dat mensen lekkerder in hun vel zitten. Naast de technische kant van schoondheidsverzorging is er ook aandacht voor de wijze waarop mensen omgaan met het - soms beladen - begrip schoonheid.
Docent: NHA

Uiterlijke verzorging en wellness opleidingen

Uiterlijke verzorging en wellness zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Er is dan ook een ruime keuze aan opleidingen, workshops en cursussen online te vinden die zich richten op uiterlijke verzorging en wellness. 


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Ervaar het gemak van BeeTree

Overtuigd van het gemak van BeeTree? Op het gebied van uiterlijke verzorging en wellness kun je op dit moment kiezen uit de volgende subcategorieën op onze website. Bekijk het uitgebreide aanbod en kies vandaag nog de opleiding die bij je past.

Voor ieder wat wils

Vrouwen maar ook mannen vinden het leuk en belangrijk om met hun uiterlijk bezig te zijn en vinden het fijn om goed voor de dag te komen.  Heb je ook interesse in een visagieopleiding of slechts behoefte aan een korte make-up workshop? Bij BeeTree vind je altijd wat je zoekt. Van een schoonheidsspecialiste- en pedicureopleiding tot een massagecursus, een kappersopleiding of een opleiding tot nagelstyliste, het aanbod is zeer breed.

Schoonheid kent geen leeftijd

De opleidingen, cursussen en workshops van aanbieders op onze website zijn niet gebonden aan een leeftijd. Beauty, uiterlijke verzorging en wellness zijn onderwerpen die interessant zijn voor jong en oud.

Voor hobbyisten en professionals

Zowel hobbyisten als mensen die zich als professional in de beautyindustrie willen ontwikkelen, zijn bij BeeTree aan het juiste adres. Dus ben je bijvoorbeeld toe aan een make-over en kun je daarbij wel wat tips en trucs gebruiken of wil je liever anderen mooi voor de dag laten komen? Bekijk dan het ruime aanbod uiterlijke verzorging en wellness opleidingen hier op BeeTree.

117 GEVONDEN OPLEIDINGEN
117 RESULTATEN
FILTERS