Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Opleiding schoonheidsspecialiste: vind de opleider die bij je past
Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus
€568 |
Boeiende cursus om kennis te maken met het vak schoonheidsspecialiste.Kennismaken met het vak van schoonheidsspecialiste? Volg de basiscursus Wil je kennismaken met het vak van schoonheidsspecialiste? Bijvoorbeeld omdat je wilt ontdekken of het schoonheidsvak bij je past? De basiscursus Schoonheidsspecialist(e) is een prima introductie. Een schoonheidsspecialiste beschikt over verschillende vaardigheden. Je weet mensen op hun gemak te stellen, je maakt gemakkelijk een praatje en je hebt een groot inlevingsvermogen. Daarbij heb je natuurlijk kennis over de huid, kun je massages geven en weet je hoe je make-up aanbrengt. Kennismaking Is dit veelzijdige beroep iets voor jou? In de basiscursus Schoonheidsspecialist(e) leer je de beginselen. Daarmee kun je vaak al als medewerkster aan de slag in een schoonheidssalon. Droom je van een eigen beautysalon of wil je het branchediploma halen, dan is deze cursus een prima voorbereiding. Van opbouw van een behandeling tot maskers, huidanalyse en fysiologie_ in de Schoonheidsspecialist(e) Basiscursus komen de belangrijkste onderwerpen aan bod. Doorleren? Met deze praktische, duidelijke basiscursus Schoonheidsspecialist(e) zet je een eerste stevige stap naar een mooie loopbaan. Heb je de basiscursus Schoonheidsspecialist(e) afgerond, dan stroom je eenvoudig door naar de opleiding Schoonheidsspecialiste voor het branchediploma.
Docent: NHA
Schoonheidsspecialist(e) Branchediploma
€1368 |
Met dit officieel erkende diploma kun je een eigen salon starten of mensen aan huis behandelen.ANBOS-erkend schoonheidsspecialiste worden? Haal het branchediploma Met het Schoonheidsspecialist(e) Branchediploma kun je vrijwel alle kanten op. Bijvoorbeeld je eigen salon openen, maar ook werken als bedrijfsleider op een beautyfarm of in een zieken- of verzorgingshuis. Als schoonheidsspecialist(e) verzorg en verfraai je de huid van mensen. Je behandelt tieners met acné, laat een bruid op haar trouwdag stralen en helpt ouderen hun jeugdige uitstraling behouden. Een afwisselend beroep waarin je steeds weer nieuwe mensen ontmoet. Eigen salon? De brancheopleiding Schoonheidsspecialist(e) leidt je op voor het officieel erkende branchediploma Schoonheidsspecialist(e). Daarmee kun je een eigen beautysalon beginnen, mensen aan huis behandelen of werken voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingshuizen, schoonheidssalons of saunacomplexen. Het branchediploma wordt officieel erkend door ANBOS. Theorie en praktijk In de opleiding volg je vakken binnen de volgende hoofdthema’s: cosmetische hand-, nagel- en voetverzorging; lichaamsbehandeling; gelaatsbehandeling; voorbereiding op ondernemerschap. Naast het theoriegedeelte bevat deze opleiding ook een aantal praktijkdagen. Onder deskundige begeleiding van een vakdocent breng je het geleerde in de praktijk. Vaardigheden toetsen De cursus is een gedegen voorbereiding voor het officiële examen. Tijdens vier praktijkexamens worden je vaardigheden getoetst door TCI. TCI is als onafhankelijke exameninstantie erkend door het Ministerie van Onderwijs en aangewezen door de branche. Je voert een cosmetische hand-, nagel- en voetverzorgingsbehandeling uit, een lichaamsbehandeling en een gelaatsbehandeling. In een gesprek over ondernemerschap laat je zien dat je ook daarover voldoende kennis hebt. Met het Schoonheidsspecialist(e) Banchediploma kun je direct aan de slag. Ga voor een goede start en lanceer een veelbelovende carrière als schoonheidsspecialist.
Docent: NHA

Opleiding schoonheidsspecialiste: vind de opleider die bij je past

Loop je al een tijdje met het idee in je hoofd om een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen met je zoektocht? Bij BeeTree zit je goed. 


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

BeeTree: de opleiding die je zoekt binnen handbereik

Ervaar zelf het gemak van onze site en bekijk gelijk alle schoonheidsspecialiste opleidingen. BeeTree neemt graag de drempel naar het zoeken van de juiste opleiding, cursus of workshop voor je weg.

Passie voor schoonheid

Altijd al een passie gehad voor uiterlijke verzorging en beauty en wil je alles leren wat er te leren valt op het gebied van schoonheidsbehandelingen? Gelaatsverzorging, ontharingstechnieken, lichaamsbehandelingen, massage, het zijn slechts enkele zaken die aan bod komen tijdens deze veelzijdige en leuke opleiding. Maak van je passie je beroep en kies uit een van de vele erekende opleidingen. Op BeeTree vind je alle opleidingsaanbieders op een rij. Kijk rond en vind de opleiding tot schoonheidsspecialiste die het beste past bij je wensen en behoeften.

Een opleiding passend bij je behoeften, bij jou in de buurt

Met het drukke leven dat we tegenwoordig allemaal leiden: werk, studie, gezin, sociale verplichtingen en hobby’s, wil je natuurlijk een opleiding dicht bij huis. Daarom kun je op onze website heel eenvoudig de afstand selecteren die je bereid bent af te leggen voor je opleiding tot schoonheidsspecialiste. Bovendien is de ene persoon niet de ander: waar de één de voorkeur heeft voor een grote groepsles, leert de ander beter in kleinere groepen of in een-op-een setting. Ook deze voorkeuren kun je makkelijk instellen tijdens de zoektocht naar de ideale opleiding voor jou.

Duizendpoot binnen de beautybranche?

De vraag naar beautyprofessionals wordt steeds groter. Dus heb jij grootse plannen binnen de beautybranche en reikt jouw ambitie verder dan alleen een opleiding tot schoonheidsspecialiste? Bekijk dan ook de andere opleidingen binnen de categorie ‘Uiterlijke verzorging en wellness’. Zo vind je op onze site onder andere diverse aanbieders bij wie je een kappers- of nagelstylisteopleiding kunt volgen. Laat je inspireren en wie weet ben jij binnen de kortste keren de ervaren allrounder binnen de beautybranche.

4 GEVONDEN OPLEIDINGEN