Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Administratieve cursussen en opleidingen op BeeTree

Administratieve cursussen en opleidingen op BeeTree

Het voeren van een goede administratie is van essentieel belang voor elke organisatie. En voor een goede organisatie is een goede administrateur nodig. Op BeeTree vind je alle opleidingen en cursussen om een goede administrateur te worden en te blijven.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Iets anders studeren?

Misschien wil je liever iets in de secretariële hoek? Of, als je zelf aan de knoppen wilt zitten, dan is management misschien wat voor jou.

Wat is het?

Er zijn verschillende soorten administraties, en dus ook verschillende soorten administratief werk. Klassiek is de financiële administratie: het kasboek, de journaals, balansen, winst en verlies rekeningen... Ook het bijhouden van het actuele klanten- of ledenbestand is een klassieke administratieve taak. Evenals het bijhouden van een personeelsadministratie. Vaak overlappen de werkzaamheden van de personeelsdienst (HR, HRM, P&O) en van het secretariaat (office) met die van de financiele administratie.

Wat kun je zoal leren?

Heel veel! Uit niets is af te leiden dat een administratieve functie bedoeld zou zijn voor ongeschoolde krachten. Integendeel. Kijk maar eens rond op deze pagina. Van loonadministratie (of salarisadministratie) tot bedrijfsadministratie, van theorie tot praktijk, alles komt aan bod. Op BeeTree.

0 GEVONDEN OPLEIDINGEN

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria
0 RESULTATEN
FILTERS

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria