Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen en trainingen zakelijke communicatie
NIMA Communicatie A - 4 maanden intensief
€1600 | Amersfoort
Extern en binnen de organisatie is communicatie van groot belang voor succes. NIMA Communicatie – A is een veelzijdige opleiding waarin elementen als het imago van de organisatie, presentatie op vakbeurzen of de omgang met de media op het gebied van communicatie worden behandeld. U heeft de mogelijkheid om op intensieve wijze en binnen 4 maanden het NIMA Communicatie – A diploma te behalen. Deze opleiding is met name geschikt voor diegenen met minimaal HBO denk- en werkniveau en de juiste motivatie. Met het volgen van deze opleiding ontwikkelt u zich binnen het vakgebied communicatie en vergroot u uw carrièremogelijkheden.
Docent: ICM Opleidingen
NIMA Communicatie A - 8 maanden
€1653 | Almere
Communicatie heeft voor iedere organisatie een belangrijke functie. Extern en binnen de organisatie is communicatie van groot belang voor succes. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de presentatie op vakbeurzen, het schrijven van persberichten, een interne bedrijfskrant, het imago van de organisatie, het ontwerp van een brochure of de omgang met de media. NIMA Communicatie – A is een veelzijdige opleiding waarin alle elementen op het gebied van communicatie worden behandeld. Met het volgen van deze opleiding ontwikkelt u zich binnen het vakgebied communicatie en vergroot u uw carrièremogelijkheden.
Docent: ICM Opleidingen

Cursussen en trainingen zakelijke communicatie

Is je zakelijke communicatie voor verbetering vatbaar? Geen nood, dat is te leren. Schriftelijk, mondeling of non-verbaal, op BeeTree vind je het allemaal. Kijk en vergelijk het cursus- en trainingsaanbod van onze aanbieders.


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Wel zakelijk blijven, he?

Geen behoefte aan een zakelijke communicatietraining, maar wel geïnteresseerd in zakelijk aanbod op BeeTree? Dan kan. Kijk daarvoor naar voor ons volledige zakelijke aanbod.

Is zakelijke communicatie anders?

Voor de meeste mensen wel. Zakelijk communiceren vraagt om andere vaardigheden dan we in onze alledaagse omgang gewoon zijn. Goed en efficiënt een boodschap over (durven) kunnen brengen is niet iedereen zomaar gegeven. Geen nood, want er zijn veel trainingen en cursussen waarin je deze vaardigheden kunt leren verbeteren. En o ja, communiceren gaat niet alleen over zenden, maar ook over ontvangen. Luisteren en kijken met name. En dus kun je ook leren over de non-verbale aspecten van een conversatie, actief luisteren etc. 

174 GEVONDEN OPLEIDINGEN
174 RESULTATEN
FILTERS