Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Financiële cursussen en opleidingen
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Ja, ik leer graag bij!

Snuffel eens in het rijke aanbod van BeeTree. We hebben cursussen op het gebied van

Waarom bekwamen in financiën?

Misschien wil je leren boekhouden om beter inzicht te krijgen je bedrijfshuishouding. Of je wil best belasting wilt betalen maar je wilt niet roomser zijn dan de paus. Of je denkt aan beleggen maar je weet niet waar je moet beginnen. Kijk dan eens rond in het lesaanbod op BeeTree.

Voor wie interessant?

Iedere ondernemer heeft behoefte aan financieel inzicht. Of zou het moeten hebben. En ook in overheidsorganisaties en NGO's moeten er mensen zijn met voldoende financieel inzicht. Of denk is aan artsen of juristen in een maatschap. Kortom, de behoefte aan kennis van financiële zaken is groot. En natuurlijk zijn er ook mensen die er allergisch voor zijn. Gelukkig, want er is meer op deze wereld. Laat je inspireren op BeeTree.

Van administrateur tot fiscalist

Iedereen mag zich boekhouder noemen, of je nu een cursus boekhouden hebt gedaan, of niet. Dat geldt overigens ook voor fiscalisten, belastingconsulenten en belastingadviseurs. Accountant is daarentegen een beschermd beroep waarvoor je een HBO (AA: accountant administratieconsulent) of universitair (RA: register accountant) diploma moet behalen, beide aangevuld met een praktijkstage.

6 GEVONDEN OPLEIDINGEN
6 RESULTATEN
FILTERS