Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Financiële cursussen en opleidingen
Financieel inzicht voor niet-financiële managers
€2380 | Utrecht
Financieel inzicht voor niet-financiële managers – waarom?Heeft u regelmatig met begrotingen en budgetten te maken? Wilt u de financiële gevolgen van uw beslissingen kunnen overzien? Wilt u weten wat veelgebruikte financiële begrippen inhouden? Wilt u een jaarrekening kunnen lezen? Heeft u meer financiële verantwoordelijkheid gekregen? Er is altijd wel een (goede) reden om uw financiële inzicht te actualiseren en aan te scherpen. De 3-daagse training Financieel inzicht voor niet-financiële managers geeft u antwoord op al uw financiële vragen.   Financieel inzicht voor niet-financiële managers – wat leert u?In deze intensieve 3-daagse training leert u financiële informatie te doorgronden en toe te passen in uw dagelijkse werk. De (basis)begrippen van financiën worden op een toegankelijke en begrijpelijke wijze belicht en toegelicht. Na afloop van deze actuele training kunt u: sneller en beter financiële rapportages lezenbeter budgetteren en financiële prognoses makenmeer inhoudelijke gesprekken voeren met uw financiële collega'sde juiste financiële keuzes makenonderbouwde keuzes maken over het wel dan niet uitbesteden van diensten  Financieel inzicht voor niet-financiële managers – voor wie? De 3-daagse training Financieel inzicht voor niet-financiële managers is bedoeld voor elke manager die onvoldoende financiële vooropleiding en/of financiële kennis heeft en zijn of haar financiële inzicht wil vergroten. We denken dan o.a. aan HR managers, IT managers, (bedrijfs)juristen, advocaten, juridische managers, logistiek managers, productie managers, marketing managers, sales managers, export managers en vele andere managers en adviseurs. Financieel inzicht voor niet-financiële managers – voorkennis U heeft geen financiële voorkennis of opleiding nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training. Financieel inzicht voor niet-financiële managers – niveau van de training De 3-daagse training Financieel inzicht voor niet-financiële managers wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau.   Financieel inzicht voor niet-financiële managers – aantal deelnemers Aangezien de trainers aan elke deelnemer voldoende aandacht willen besteden wordt het aantal toe te laten deelnemers beperkt gehouden. Meer informatieKijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met ons via info@imf-online.com.
Docent: International Management Forum
Financieel plan maken - Voor beginnende ondernemers zoals start-up, zelfstandig ondernemer en ZZP.
€35 |
Met een goed financieel plan is het opstarten van een bedrijf stukken veiliger. Zit zo'n plan stevig in elkaar, dan ga je dat absoluut merken in het contact met de bank of andere financiers. Zeker nu er in de economie hoe langer hoe minder vanzelfsprekend is, heb jij er alle belang bij helder voor ogen te hebben wat je met je onderneming wilt. Wat doet een investeringsbegroting er toe? En waarom zijn de verschillende soorten kengetallen zo belangrijk? Deze online training geeft je een eenvoudig en praktisch antwoord op deze en vele andere vragen. In de e-learning 'Financieel plan maken' raak je stap voor stap vertrouwd met de noodzakelijke dingen die in een dergelijk plan thuishoren. Terwijl je de onderdelen van zo'n plan langsgaat, leer je ook te werken met de verschillende termen die gangbaar zijn bij het ontwikkelen en hanteren van een financieel plan. Als extra download is een handige begrippenlijst aan deze online training toegevoegd. Daarmee heb je alle ingrediënten bij de hand om op een deskundige manier naar je eigen economische zaken te kunnen kijken. DuurDe e-learning 'Financieel plan maken' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 weken.DoelgroepDeze e-learning is geschikt voor ZZP'ers, startende ondernemers en ondernemers die eindelijk wel eens willen weten hoe het zit. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Ethisch en integer handelen, Presenteren, Formuleren en rapporteren, Analyseren, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen.WerkpleklerenDeze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar.LesmaterialenDe cursus 'Financieel plan maken - Voor beginnende ondernemers zoals start-up, zelfstandig ondernemer en ZZP.' bestaat uit_VideoCollegeE-BookBegrippenlijstTools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)StappenplanLeerjournaalSamenvattingAanbevolen aanpakToetsingDe cursus 'Financieel plan maken - Voor beginnende ondernemers zoals start-up, zelfstandig ondernemer en ZZP.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.CertificaatAls je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.
Docent: Icademy

Financiële cursussen en opleidingen

Van boekhouden tot financieel management en fiscaal recht, voor non-financials tot finance professionals. In de vorm van workshops, korte cursussen en formele opleidingstrajecten. Je vind het allemaal op BeeTree.


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Ja, ik leer graag bij!

Snuffel eens in het rijke aanbod van BeeTree. We hebben cursussen op het gebied van

Waarom bekwamen in financiën?

Misschien wil je leren boekhouden om beter inzicht te krijgen je bedrijfshuishouding. Of je wil best belasting wilt betalen maar je wilt niet roomser zijn dan de paus. Of je denkt aan beleggen maar je weet niet waar je moet beginnen. Kijk dan eens rond in het lesaanbod op BeeTree.

Voor wie interessant?

Iedere ondernemer heeft behoefte aan financieel inzicht. Of zou het moeten hebben. En ook in overheidsorganisaties en NGO's moeten er mensen zijn met voldoende financieel inzicht. Of denk is aan artsen of juristen in een maatschap. Kortom, de behoefte aan kennis van financiële zaken is groot. En natuurlijk zijn er ook mensen die er allergisch voor zijn. Gelukkig, want er is meer op deze wereld. Laat je inspireren op BeeTree.

Van administrateur tot fiscalist

Iedereen mag zich boekhouder noemen, of je nu een cursus boekhouden hebt gedaan, of niet. Dat geldt overigens ook voor fiscalisten, belastingconsulenten en belastingadviseurs. Accountant is daarentegen een beschermd beroep waarvoor je een HBO (AA: accountant administratieconsulent) of universitair (RA: register accountant) diploma moet behalen, beide aangevuld met een praktijkstage.

6 GEVONDEN OPLEIDINGEN
6 RESULTATEN
FILTERS