Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen beleggen
Beleggen voor Beginners
€252 |
Door gericht te beleggen kunt u een aardig vermogen verdienen. Leer hoe het wél veilig kan.Beleggen voor Beginners_ slim en verantwoord leren beleggen Op een creatieve manier een appeltje voor de dorst verdienen? Kies voor de cursus Beleggen voor Beginners en sla je slag. Met gericht beleggen kun je zonder grote investeringen een flink vermogen verdienen. En het is minder ingewikkeld dan je denkt. Met relatief lage rente is beleggen een meer dan interessante optie. Laat geld voor je werken en zorg voor een hoog rendement. Start nu met beleggen, het succes is binnen handbereik. Met de cursus Beleggen voor Beginners leg je de basis voor een eigen kapitaal. Geen enkele andere cursus betaalt zichzelf zo snel weer terug. Als je het goed doet tenminste. Verantwoord beleggen Van falcons tot swaps, futures en euro-dollarcontracten: het is de kunst om met veel kennis van zaken en weinig risico een zo hoog mogelijk rendement te halen. Na deze cursus schat je de invloed van belangrijke factoren (koersen, conjuncturen, valuta, politieke ontwikkelingen) uitstekend in. Hierdoor beleg je op een doelgerichte, verantwoorde manier. Termen en mogelijkheden Daarnaast raak je door de cursus bekend met alle termen en mogelijkheden van beleggen. Voorbeelden hiervan zijn beleggen in specifieke sectoren en landen, warrants, falcons, swaps, futures en euro-dollarcontracten. Ook leer je hoe je fundamentele en technische analyses maakt, zodat je het beleggen binnen de kortste keren echt in de vingers krijgt.
Docent: NHA

Cursussen beleggen

Beleggen wil zeggen: kapitaal inzetten om er op een later moment rendement uit te kunnen. Maar hoe doe je dat? Met het aanbod van cursussen en workshops op BeeTree kun je hier van alles over leren. Als je een beginner bent. Maar ook voor vergevorderden. En alles ertussenin.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Liever niet beleggen?

Wel geïntereseerd in geld maar (nu even) niet in beleggen. Kijk een naar het ander aanbod aan financiële opleidingen op BeeTree.

Beleggen?

Misschien heb je de laatste tijd wat geld overgehouden en wil je het niet meteen besteden. Realiseer je je dat spaarrente niets meer oplevert. En ben je dus op zoek naar een bestemming voor je geld. Beleggen is een serieuze optie. Of misschien beleg je al langer maar ben je ontevreden over het rendement. Of weet je niet wat je van het rendement moet vinden: is het goed genoeg of kan het beter?

Rendement en risico

Een belegger wil rendement zien. Meestal is dat rendement: meer kapitaal. Meer dan je zou krijgen als je geld in een ouwe sok zou stoppen of naar de bank zou brengen. Moet je dat doen, en hoe doe je het? En waarin beleg je: in edelmetalen, in geld, in gebouwen, in bedrijven, in fondsen? Waarom zou je beleggen in goud? Omdat je kans op rendement ziet? Of omdat je risico's bij andere beleggingsvormen ziet? 

Waarom leren beleggen?

Omdat je goed wilt begrijpen waar je aan begint, natuurlijk. Of, als je al begonnen bent, omdat je meer wil weten. En als je wilt, dan valt er veel te leren. Kijk maar eens naar het grote variatie aan beleggingopleidingen op BeeTree.

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN