Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen beleggen
Bedrijfseconomie (Finance & Control) Bedrijfseconomie
€2060 |
Het werkterrein van een hbo-bedrijfseconoom is breed. Je werkt bij grote of kleine organisaties, accountantskantoren, banken, administratiekantoren of beleggingsinstellingen. Denk dan aan functies op het g...
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen beleggen

Beleggen wil zeggen: kapitaal inzetten om er op een later moment rendement uit te kunnen. Maar hoe doe je dat? Met het aanbod van cursussen en workshops op BeeTree kun je hier van alles over leren. Als je een beginner bent. Maar ook voor vergevorderden. En alles ertussenin.


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Liever niet beleggen?

Wel geïntereseerd in geld maar (nu even) niet in beleggen. Kijk een naar het ander aanbod aan financiële opleidingen op BeeTree.

Beleggen?

Misschien heb je de laatste tijd wat geld overgehouden en wil je het niet meteen besteden. Realiseer je je dat spaarrente niets meer oplevert. En ben je dus op zoek naar een bestemming voor je geld. Beleggen is een serieuze optie. Of misschien beleg je al langer maar ben je ontevreden over het rendement. Of weet je niet wat je van het rendement moet vinden: is het goed genoeg of kan het beter?

Rendement en risico

Een belegger wil rendement zien. Meestal is dat rendement: meer kapitaal. Meer dan je zou krijgen als je geld in een ouwe sok zou stoppen of naar de bank zou brengen. Moet je dat doen, en hoe doe je het? En waarin beleg je: in edelmetalen, in geld, in gebouwen, in bedrijven, in fondsen? Waarom zou je beleggen in goud? Omdat je kans op rendement ziet? Of omdat je risico's bij andere beleggingsvormen ziet? 

Waarom leren beleggen?

Omdat je goed wilt begrijpen waar je aan begint, natuurlijk. Of, als je al begonnen bent, omdat je meer wil weten. En als je wilt, dan valt er veel te leren. Kijk maar eens naar het grote variatie aan beleggingopleidingen op BeeTree.

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN