Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Boekhouden
Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Formele opleidingen of spreadsheets

Zoek je naar een formele opleiding tot accountant? Of snap je het boekhouden wel maar ben je niet zo goed in spreadsheets? Volg de links want je vind het allemaal op BeeTree!

Waarom leren boekhouden?

Boekhouden, het vastleggen van financiële gegevens, doe je echt niet alleen voor de belastingdienst. Je wilt toch weten waar je aan toe bent? Wat jij of je organisatie met je kosten en baten, onder de streep overhoudt? Daarvoor is het essentieel dat je zaken goed administreert. Als boekhouder-in-spe leer je om dat te doen. 

Voor wie interessant?

Enige kennis van de boekhouding is eigenlijk voor elke ondernemer relevant. En als je voor zo'n ondernemer de administratie bijhoudt, dan is een cursus of opleiding boekhouden natuurlijk essentieel, want het vormt de basis voor verslagen over de financiele toestand van het bedrijf

Boekhouders en accountants

Iedereen mag zich boekhouder noemen, of je nu een cursus boekhouden hebt gedaan, of niet. Dat geldt overigens ook voor fiscalisten, belastingconsulenten en belastingadviseurs. Accountant is daarentegen een beschermd beroep waarvoor je een HBO (AA: accountant administratieconsulent) of universitair (RA: register accountant) diploma moet behalen, beide aangevuld met een praktijkstage.

30 GEVONDEN OPLEIDINGEN
30 RESULTATEN
FILTERS