Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Boekhouden
Basiskennis Boekhouden BKB Vught/Den Bosch
€485 | 's-Hertogenbosch
In de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB) leer je de beginselen van het boekhouden. Je hebt geen vooropleiding nodig. We beginnen helemaal vooraan. Aan het einde van de opleiding kun je de boekhouding van een klein bedrijfje verzorgen.Na de opleiding Basiskennis Boekhouden kun je eventueel nog verder studeren voor het Praktijkdiploma Boekhouden PDB.
Docent: Avondopleidingen SKO
Basiskennis Boekhouden (BKB)
€111 |
Leer kneepjes van het boekhoudvak. Leer jouw eigen administratie op orde te brengen en te houden.Leer snel en makkelijk de basiskennis van boekhouden Boekhouden saai? Valt best mee. Het is voor een boekhouder de uitdaging om gegevens zo goed mogelijk te verwerken. Overzicht boven alles. Werk je beroepsmatig veel met cijfers? Of wil je dat graag? Maar mis je een boekhoudkundige achtergrond? Start met de cursus Basiskennis Boekhouden. De correcte omgang met (boekhoudkundige) cijfers is voor een bedrijf van levensbelang. Uitgaven en inkomsten verwerk je in de boekhouding en dat geldt ook voor winst of verlies. Met de cursus Basiskennis Boekhouden leer je een balans en een verlies- en winstrekening ‘lezen’. Een belangrijke vaardigheid voor mensen op sleutelposities zoals filiaalmanagers, penningmeesters, magazijnmanagers. De cursus Boekhouden leidt je op voor het officieel erkende diploma Basiskennis Boekhouden van de Associatie voor Examinering. De Nederlandse Associatie voor Examinering is één van de grootste onafhankelijke exameninstituten van Nederland. Het door het bedrijfsleven erkende diploma maakt je succesvolle deelname aan de cursus waardevol én waardevast. Studieprogramma De cursus is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is volledig up-to-date en de volledige examenstof komt aan bod. Van inventaris tot balans, grootboek en mutaties_ alle onderwerpen die met boekhouden te maken hebben, komen uitgebreid aan bod. Combinatiecursus Financial Assistant Wil je meer dan alleen boekhouden leren? Je kunt ook de cursussen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie als (zeer voordelige) combinatiecursus volgen. Als je beide examens met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je (naast het BKB en BKC-diploma) ook het diploma Financial Assistant. Doorstromen naar Praktijkdiploma Boekhouden? Je kennis van boekhouden en administratieve processen nog verder vergroten? Kies voor de vervolgcursus Praktijkdiploma Boekhouden.
Docent: NHA

Cursussen Boekhouden

Stel, je wilt een goede financiële administratie bijhouden. Al was het maar voor de belastingdienst. Leuk of niet, je kunt het jezelf misschien wel wat gemakkelijker maken. Door eerst maar eens een cursus boekhouden te volgen, bijvoorbeeld.


Herstel Filters
Regio
Type
Doelgroep
Prijs

Startdatum
Startdatum

Formele opleidingen of spreadsheets

Zoek je naar een formele opleiding tot accountant? Of snap je het boekhouden wel maar ben je niet zo goed in spreadsheets? Volg de links want je vind het allemaal op BeeTree!

Waarom leren boekhouden?

Boekhouden, het vastleggen van financiële gegevens, doe je echt niet alleen voor de belastingdienst. Je wilt toch weten waar je aan toe bent? Wat jij of je organisatie met je kosten en baten, onder de streep overhoudt? Daarvoor is het essentieel dat je zaken goed administreert. Als boekhouder-in-spe leer je om dat te doen. 

Voor wie interessant?

Enige kennis van de boekhouding is eigenlijk voor elke ondernemer relevant. En als je voor zo'n ondernemer de administratie bijhoudt, dan is een cursus of opleiding boekhouden natuurlijk essentieel, want het vormt de basis voor verslagen over de financiele toestand van het bedrijf

Boekhouders en accountants

Iedereen mag zich boekhouder noemen, of je nu een cursus boekhouden hebt gedaan, of niet. Dat geldt overigens ook voor fiscalisten, belastingconsulenten en belastingadviseurs. Accountant is daarentegen een beschermd beroep waarvoor je een HBO (AA: accountant administratieconsulent) of universitair (RA: register accountant) diploma moet behalen, beide aangevuld met een praktijkstage.

53 GEVONDEN OPLEIDINGEN
53 RESULTATEN
FILTERS