Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen Wft - Wet financieel toezicht
WFT Adviseur Vermogen
€372 |
Combicursus Wft Adviseur Basis + Wft Vermogen voor het branche-erkende diploma.Ontwikkel jezelf tot gediplomeerd Wft Adviseur Vermogen Je cliënten willen financiële elasticiteit. En risico’s afdekken. Maar hoe regelen ze dat? Voor je klanten is het landschap van pensioenen, levensverzekeringen en hypotheken net een jungle. Met de beroepsopleiding Wft Adviseur Vermogen word je wegwijs in de jungle en kun je anderen helpen met vermogensbeheer en advies. Mensen kunnen tegenwoordig kiezen uit een enorme hoeveelheid financiële oplossingen en variaties daarop. En iedere oplossing heeft voor- en nadelen. Dat maakt het nog complexer. Wat is wijsheid? Orde scheppen Als vermogensadviseur schep je orde in de hoeveelheid verzekeringen en mogelijkheden voor vermogensopbouw. Voor nu en in de toekomst. Maar voordat je helderheid verschaft over de opties, doe je ook nog iets anders. Iets wat van wezenlijk belang is voor je cliënt: je onderzoekt zijn of haar financiële situatie en risico’s. Inschatten Vervolgens schat je in welke levensverzekering of pensioenvorm het beste past bij je klant. Of welke oudedagsvoorziening het meest aansluit op meneer Haagstra die een eigen bedrijf heeft. Niet zomaar iedereen mag klanten adviseren over verzekeringen en pensioenopbouw. De Wet financieel toezicht vereist dat de beroepsadviseur het diploma Wft Adviseur Vermogen heeft. Analyseren Je opleiding is een goede voorbereiding voor het behalen van het diploma. Welke onderwerpen behandel je in de opleiding? Denk aan_ Risico-analyse; Beleggingsproducten; Aankoop van een woning. Aankoop van een woning? Jazeker. Cruciale beslissingen hebben grote invloed op het vermogen van de cliënt. Ook gezinsuitbreiding of stoppen met werken veranderen het financiële plaatje drastisch. Maatwerkadvies leveren Welke verzekering biedt de beste oplossing voor welke risico’s? En hoe bouw je nu eigenlijk vermogen op? Je komt het allemaal te weten tijdens de cursus. En als je klant een bv start? Wat verandert er dan? Je ontdekt het in de opleiding Wft Adviseur Vermogen. Cursussen combineren Mooi meegenomen_ in de opleiding sla je 2 vliegen in 1 klap. Je combineert de cursus Wft Adviseur Basis met de cursus Wft Vermogen. De opleiding is een ideale vorm van deskundigheidsbevordering voor financieel adviseurs en iedereen die aan de wettelijke vereisten wil voldoen. Carrière als adviseur vermogen Ontdek alle mogelijkheden voor het creëren van financiële ruimte voor je cliënten en behaal het felbegeerde Wft-diploma. Volg de opleiding Wft Adviseur Vermogen.
Docent: NHA
WFT Adviseur Schadeverzekering Zakelijk
€182 |
Combicursus Wft Adviseur Basis, Schadeverzekering Particulier + Zakelijk voor het branche-erkende diploma.Boost je carrière: word Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk Waarin verschillen schadeverzekeringen voor ondernemers van die van particulieren? Wat maakt de situatie van een bedrijf complexer? Breid je kennis uit en achterhaal alle ins en outs over het verzekeringsvak. Volg de beroepsopleiding Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk. Ondernemers adviseren over mogelijke schade, risico’s en preventie? Na de cursus en het behalen van het diploma heeft de verzekeringswereld geen geheimen meer voor je. En mag je jezelf officieel Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk noemen. De weg vrij maken Je diploma is een wettelijk vereiste om het vak uit te oefenen. Je verschaft jezelf toegang tot verschillende sleutelfuncties bij een assurantiekantoor of verzekeringsmaatschappij. Met de opleiding bereid je jezelf grondig voor op het behalen van het diploma. Een solide start voor je verdere loopbaan. Drie cursussen in één Deze combicursus Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk bestaat uit 3 cursussen_ Wft Adviseur Basis; Wft Schadeverzekering Particulier; Wft Schadeverzekering Zakelijk. Wanneer je slaagt voor deze drie onderdelen dan ontvang je het wettelijk erkende diploma Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk. Na de opleiding weet je alles over_ recht en financieel toezicht; type verzekeringen voor particulieren; personeelsverzekeringen; variaverzekeringen voor het MKB; het verschil tussen bijvoorbeeld een brandverzekering voor een particuliere klant en een zakelijke klant. Hoe maak je een bedrijfsanalyse? Hoe breng je complexe risico’s in kaart? Je ontdekt het in de opleiding Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk. Totaalplaatje maken Je werkt met grote en kleine bedrijven uit uiteenlopende sectoren. Ieder bedrijf is anders. Je maakt steeds opnieuw een totaalplaatje. In de opleiding leer je hoe je aansluit op een bepaald type bedrijf. Je levert straks echt maatwerk. Ook al bestaat je doelgroep uit klein-, midden- en grootbedrijven, uiteindelijk zit je om de tafel met mensen van vlees en bloed. Praktijkgerichte mensen. Klantgesprekken sturen Hoe leid je een gesprek met een zakelijke klant? Hoe stuur je het gesprek met Rienke Veenstra, eigenares van een florerende webwinkel? Hoe je gesprekstechniek combineert met je commerciële vaardigheden, dat leer je in de opleiding tot Schadeadviseur Zakelijk. Na de opleiding_ Breng je complexe bedrijfssituaties in kaart Stel je een verzekeringspakket samen dat helemaal aansluit op de behoefte en risico’s van het klantbedrijf Ben je voorbereid op je examen Toekomst Bereid jezelf voor op een toekomst als officieel Wft-Adviseur Schadeverzekering voor particuliere én zakelijke klanten. Meld je nu aan bij de opleiding Wft Adviseur Schadeverzekering Zakelijk.
Docent: NHA

Cursussen Wft - Wet financieel toezicht

De Wet op het financieel toezicht (Wft) is van belang voor iedereen die werkzaam is in financiële sector in Nederland. Deze wet wordt jaarlijks geactualiseerd en het cursusaanbod op BeeTree stelt je in staat om daarvan op de hoogte te blijven.


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Prijs

Startdatum
Startdatum

Je zoekt wat anders?

Wel geïntereseerd in financiën maar minder in toezicht? Kijk een naar het ander aanbod aan financiële opleidingen op BeeTree.

17 GEVONDEN OPLEIDINGEN
17 RESULTATEN
FILTERS