Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Juridische cursussen en opleidingen bij BeeTree
Juridische zaken voor Contractmanagers
€725 | Nieuwegein NBC
Een contractmanager krijgt dagelijks te maken met de juridische kant van contracten. Kennis van het juridisch domein is dan ook van groot belang. In deze cursus leert u inéén dag de basiskennis die u nodig heeft om uw werk als contractmanager goed te kunnen uitvoeren. De cursusdag bestaat uit drie delen. Het eerste deel is de inleiding tot contracten en het contracteringsproces. Daarbij wordt aandacht besteed aan de wettelijke regeling voor contracten en de wijze waarop contracteringsprocessen verlopen. Het tweede deel betreft het opstellen en beoordelen van contracten. Daarin worden diverse contractsonderwerpen aan de orde gesteld zoals aansprakelijkheid, garanties, oplevering en intellectuele eigendomsrechten. Het derde deel betreft geschillenbeslechting. Aandacht voor rechtspraak door de (overheids)rechter en daarnaast alternatieve vormen van geschillenbeslechting zoals mediation en arbitrage.
Docent: Global Knowledge Network
Module Juridisch adviseur MKB en Consument Verdieping
€3250 | Arnhem
Tijdens de verdiepende module Juridisch adviseur MKB en Consument krijg je theorie over arbeidsrecht en koop- en huuroverenkomstenrecht. Daarnaast leer je de verworven kennis omzetten in de praktijk tijdens een procedeercollege en het uitvoeren van een praktijkgericht onderzoek.
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Juridische cursussen en opleidingen bij BeeTree

Of je nu als jurist wilt specialiseren, of als leek gewoon interesse hebt in het recht, dan bij je bij BeeTree aan het juiste adres. Vind hier de juridische opleiding die bij jouw past.


Herstel Filters
Regio
Type
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Aanpalende onderwijsmogelijkheden

Zoek je een juridische opleiding voor jouw bedrijf, of een juridische cursus gewoon vanuit interesse in het recht? Mogelijkheden genoeg! Vind op BeeTree een juridische cursus die bij jou past. Bijvoorbeeld:

Heeft je interesse wel raakvlakken met recht maar zoek je toch iets anders, bijvoorbeeld iets op het gebied van fiscaliteit of geestelijke gezondheid? Dat kan ook, er is voldoende te vinden op BeeTree.

 

Juridische opleidingen op BeeTree

“Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen”. Rijdende Rechter mr. Frank Visser sluit met deze woorden zijn juridisch oordeel af. Misschien had verliezende partij buurman Bert beter een basiscursus rechten kunnen volgen. Zelf wel een juridisch expert worden? Volg dan nu een opleiding advocaat, een cursus arbeidsrecht of een andere juridische cursus op BeeTree!

Ook voor niet-juristen

Op BeeTree staan niet alleen voor professionele juristen. Ook voor secretaresses, ondernemers, personeelsmedewerkers en ambtenaren, maar ook voor mensen die simpelweg wat juridische basiskennis willen opdoen, is er een breed aanbod te vinden op BeeTree.

Juridische kennis opdoen en bijhouden

Je mag niet door het rood fietsen, een kind van zes moet naar school, je moet belasting betalen en jouw bedrijf wil een waterdicht contract sluiten met een partner; het recht raakt ons allemaal. Maar hoe zorg jij er voor dat de handelingen die je verricht wel wettig zijn? En hoe blijf jij up-to-date over het recht?

Alle rechten op BeeTree

Zoek je een cursus omgevingswet, een cursus huurrecht of een opleiding tot juridisch secretaresse voor gevorderden, of juist een cursus belastingrecht of een opleiding tot jurist voor beginners. Je vindt het hier op BeeTree.253 GEVONDEN OPLEIDINGEN
253 RESULTATEN
FILTERS