Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Juridische cursussen en opleidingen bij BeeTree
Herstel Filters
Regio
Onderwijs vorm
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Aanpalende onderwijsmogelijkheden

Zoek je een juridische opleiding voor jouw bedrijf, of een juridische cursus gewoon vanuit interesse in het recht? Mogelijkheden genoeg! Vind op BeeTree een juridische cursus die bij jou past. Bijvoorbeeld:

Heeft je interesse wel raakvlakken met recht maar zoek je toch iets anders, bijvoorbeeld iets op het gebied van fiscaliteit of geestelijke gezondheid? Dat kan ook, er is voldoende te vinden op BeeTree.

 

Juridische opleidingen op BeeTree

“Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen”. Rijdende Rechter mr. Frank Visser sluit met deze woorden zijn juridisch oordeel af. Misschien had verliezende partij buurman Bert beter een basiscursus rechten kunnen volgen. Zelf wel een juridisch expert worden? Volg dan nu een opleiding advocaat, een cursus arbeidsrecht of een andere juridische cursus op BeeTree!

Ook voor niet-juristen

Op BeeTree staan niet alleen voor professionele juristen. Ook voor secretaresses, ondernemers, personeelsmedewerkers en ambtenaren, maar ook voor mensen die simpelweg wat juridische basiskennis willen opdoen, is er een breed aanbod te vinden op BeeTree.

Juridische kennis opdoen en bijhouden

Je mag niet door het rood fietsen, een kind van zes moet naar school, je moet belasting betalen en jouw bedrijf wil een waterdicht contract sluiten met een partner; het recht raakt ons allemaal. Maar hoe zorg jij er voor dat de handelingen die je verricht wel wettig zijn? En hoe blijf jij up-to-date over het recht?

Alle rechten op BeeTree

Zoek je een cursus omgevingswet, een cursus huurrecht of een opleiding tot juridisch secretaresse voor gevorderden, of juist een cursus belastingrecht of een opleiding tot jurist voor beginners. Je vindt het hier op BeeTree.153 GEVONDEN OPLEIDINGEN
153 RESULTATEN
FILTERS