Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen belastingrecht bij BeeTree
Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Andere rechtsgebied verkennen?

Wel recht, maar geen belastingrecht? Maak dan je keuze op een van de volgende juridische pagina’s:

Makkelijker. En leuker!

Belasting betalen moeten we allemaal. Onder andere via BTW, loonbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting haalt de overheid haar inkomsten binnen. De regelgeving over belastingen is erg gecompliceerd.  Te veel belasting betalen hoeven we echter niet. Daarom is er altijd vraag naar mensen die weten hoe je die gecompliceerde belastingwetgeving in je voordeel kunt gebruiken. Zou het wat voor jou zijn? De belastingdienst kan het misschien gemakkelijker maken, maar niet leuker, zeggen ze zelf. Misschien kunnen de opleiders op BeeTree dat wel.

Dus, interessant voor jou?

Je bent werkgever of zzp’er en je wilt zelf weten hoe je zo groot mogelijke belastingaftrekposten creëert, je bent al werkzaam in de administratieve sector en wilt een carrièreswitch gaan maken, of je vindt het belastingrecht gewoon heel erg interessant. Of je bent fiscalist of belastingadviseur en je wil Prinsjesdag voor je klanten in het het vizier houden. Op BeeTree vind je een breed aanbod. Kies de opleiding die bij jou past.

Keuze nog niet gemaakt?

Ben je geïnteresseerd in belastingrecht maar heb je je keuze nog niet kunnen maken? Gebruik de filters om te beslissen wat voor een soort cursus bij jou past. Weinig tijd? Kies voor een e-learningcursus of een avondcursus bij jou in de buurt. WIl je juist meer de diepte in? Kies dan voor een cursus een groepsverband of een privéles.

 

2 GEVONDEN OPLEIDINGEN