Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen en opleidingen huurrecht bij BeeTree
Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten - Wees op de hoogte van huurrecht voor een goede huurovereenkomst voor uw bedrijfsruimte
€29 |
Het huren van een woonhuis gaat bijna vanzelf, tenminste als je het kunt financieren. Bij het huren van een bedrijfsruimte komt heel wat meer kijken. Heb je geen zin in een omvattende cursus over juridisch...
Docent: Icademy

Cursussen en opleidingen huurrecht bij BeeTree

Een huurder die de huurovereenkomst niet nakomt, een verhuurder die sjoemelt met de borg of beide partijen die er niet uitkomen wie er verantwoordelijk is voor de gebrek aan het pand. In het lesaanbod op BeeTree vind je de antwoorden op deze vragen over huurrecht! 


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Nog even rondkijken? 

Misschien ben je alleen nog maar aan het rondkijken op BeeTree en is een cursus huurrecht niets voor jou. Prima: BeeTree staat vol met recreatieve, ontspannende maar ook zakelijke cursussen om jezelf te ontwikkelen. Kijk bijvoorbeeld bij:

Wat is huurrecht?

Of je nou huurder of verhuurder bent, je bent gebonden aan het huurrecht. In dit rechtsgebied gaat alles over begrippen als huurprijzen, onderhuur, medehuur, burenoverlast, renovaties en reparaties. Maar ook over de huurprijzen en de beschermer van de huurder. Ben je op zoek naar een cursus die je alles hierover uitlegt? Kijk snel eens rond op het lesaanbod van BeeTree.

Waarom?

Misschien denkt je erover om je oude huis niet te verkopen, maar juist te verhuren. Dan is kennis van het huurrecht een noodzaak. Maar ook binnen bedrijven is de behoefte naar mensen met kennis over het huurrecht groot. Iets voor jou? Laat je inspireren op BeeTree.

Passende opleidingen

Zoek je een basiscursus huurrecht of een cursus huurrecht bedrijfsruimte voor beginners. Of juist een opfriscursus huurrecht woonruimte of een cursus verdieping en actualiteit voor professionals? Vind hier de juridische cursus die bij jou past!

 

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN