Wij gebruiken cookies. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen en opleidingen huurrecht bij BeeTree
Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten - Wees op de hoogte van huurrecht voor een goede huurovereenkomst voor uw bedrijfsruimte
€25 |
Het huren van een woonhuis gaat bijna vanzelf, tenminste als je het kunt financieren. Bij het huren van een bedrijfsruimte komt heel wat meer kijken. Heb je geen zin in een omvattende cursus over juridische issues voor ondernemers, maar wil je alleen weten hoe het zit met het huren van een pand voor je bedrijf, dan krijg je in deze online training alles wat je zoekt. De e-learning 'Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten' is praktisch opgezet en bespreekt eerst het belangrijke onderscheid tussen bedrijfsruimte en kantoorruimte, en gaat vervolgens in op de kwesties van de huurtermijn, de bepaling van de huurprijs en de rechten en plichten die bij het huren van bedrijfsruimte aan de orde zijn voor huurder en verhuurder. In het onderdeel over de huurtermijn krijg je precies uitgelegd hoe het zit met de (automatische) verlenging van de overeengekomen termijn, niet onbelangrijk als je voor de activiteiten van je bedrijf een kortetermijnplanning voert. In het bijzonder besteedt deze online training aandacht voor de belangrijkste regels die gelden voor het huren van een kantoorruimte. In het onderdeel rechten en plichten komen onder meer de verrichting van reparaties en aansprakelijkheid voor schade aan bod. DuurDe e-learning 'Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.DoelgroepDeze e-learning is geschikt voor iedereen die voor zijn of haar bedrijf te maken heeft met de kwestie van het huren van een pand. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen.LesmaterialenDe cursus 'Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten - Wees op de hoogte van huurrecht voor een goede huurovereenkomst voor uw bedrijfsruimte' bestaat uit_VideoCollegeE-BookTools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)OefenopdrachtenOverzicht rechten en plichtenSamenvattingAanbevolen aanpakToetsingDe cursus 'Huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten - Wees op de hoogte van huurrecht voor een goede huurovereenkomst voor uw bedrijfsruimte' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.CertificaatAls je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.
Docent: Icademy

Cursussen en opleidingen huurrecht bij BeeTree

Een huurder die de huurovereenkomst niet nakomt, een verhuurder die sjoemelt met de borg of beide partijen die er niet uitkomen wie er verantwoordelijk is voor de gebrek aan het pand. In het lesaanbod op BeeTree vind je de antwoorden op deze vragen over huurrecht! 


Herstel Filters
Regio
Doelgroep
Categorie
Prijs

Startdatum
Startdatum

Nog even rondkijken? 

Misschien ben je alleen nog maar aan het rondkijken op BeeTree en is een cursus huurrecht niets voor jou. Prima: BeeTree staat vol met recreatieve, ontspannende maar ook zakelijke cursussen om jezelf te ontwikkelen. Kijk bijvoorbeeld bij:

Wat is huurrecht?

Of je nou huurder of verhuurder bent, je bent gebonden aan het huurrecht. In dit rechtsgebied gaat alles over begrippen als huurprijzen, onderhuur, medehuur, burenoverlast, renovaties en reparaties. Maar ook over de huurprijzen en de beschermer van de huurder. Ben je op zoek naar een cursus die je alles hierover uitlegt? Kijk snel eens rond op het lesaanbod van BeeTree.

Waarom?

Misschien denkt je erover om je oude huis niet te verkopen, maar juist te verhuren. Dan is kennis van het huurrecht een noodzaak. Maar ook binnen bedrijven is de behoefte naar mensen met kennis over het huurrecht groot. Iets voor jou? Laat je inspireren op BeeTree.

Passende opleidingen

Zoek je een basiscursus huurrecht of een cursus huurrecht bedrijfsruimte voor beginners. Of juist een opfriscursus huurrecht woonruimte of een cursus verdieping en actualiteit voor professionals? Vind hier de juridische cursus die bij jou past!

 

1 GEVONDEN OPLEIDINGEN