Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen juridisch medewerker / secretaresse
Juridische Aspecten
€295 | Halfweg
Als het om juridische aspecten gaat voor mensen die werkzaam zijn binnen de financiële sector dan vraagt dit domein om een regelmatige opfris van kennis en de toepasbaarheid hiervan.
Docent: 3Masters Opleidingen
Juridisch medewerker
Docent: HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Cursussen juridisch medewerker / secretaresse

Ben je altijd al gefascineerd geweest over het recht, of ben je gewoon op zoek naar een volgende stap in je carrière? In een opleiding tot juridisch medewerker of secretaresse ga je alles leren over de verschillende rechtsgebieden, belangrijke vaktermen en verschillende instellingen.

 


Herstel Filters
Regio
Leeftijdsgroep
Doelgroep
Categorie
Prijs type
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Interessant voor jou?

Wel secretaresse of medewerker binnen een bedrijf, maar niet juridisch? Kijk eens op de volgende pagina’s:

 

Wat doet een juridisch medewerker of juridisch secretaresse?

Een juridisch medewerker of een juridische secretaresse ondersteunt een jurist of advocaat bij hun werk. Precisie is daarbij erg belangrijk, omdat kleine details vaak van groot belang kunnen zijn in juridische zaken. Ook verricht je organisatorisch en administratief werk.

Waarom kiezen voor een juridische opleiding?

Goede correspondentie is erg belangrijk in de juridische wereld. In het recht draait namelijk alles om taal. Een juridische opleiding is daarom niet alleen heel leuk, maar het staat ook erg goed op je CV. En ben je werkzoekende? Als juridisch medewerker of secretaresse is altijd werk te vinden!

De juiste juridische opleiding, ook bij jou in de buurt!

Wil je graag een cursus volgen maar heb je weinig tijd? Dan is e-learning of een avondcursus in de buurt iets voor jou. Wil je gaan voor een volledige mbo- of HBO-opleiding, dan dat kan natuurlijk ook! Je vindt hier alle soorten juridische opleidingen op BeeTree.

 

11 GEVONDEN OPLEIDINGEN
11 RESULTATEN
FILTERS