Deze site gebruikt cookies, voor ons privacy- en cookiebeleid klik hier. Klik om te sluiten.
Home   >   Cursussen omgevingswet bij BeeTree

Cursussen omgevingswet bij BeeTree

Wat doe je als je wilt verbouwen je krijgt geen vergunning. En wat doe je als je aan de andere kant van de tafel zit: je moet een boze burger ervan zien te overtuigen dat haar aanvraag niet kan worden gehonoreerd. Wellicht helpt een cursus omgevingsrecht. Gemakkelijk vinden, bij BeeTee!


Herstel Filters
Regio
Categorie
Prijs

Type startmoment
Startdatum

Andere rechtsgebied verkennen?

Wel recht, maar geen belastingrecht? Maak dan je keuze op een van de volgende juridische pagina’s:

De casus

Enkele jaren geleden ontving een man een dringende brief van de gemeente. De kleur groen die hij de carport enkele weken eerder had geverfd zou niet in lijn zijn met het bestemmingsplan. Die kleur groen zou in deze gemeente niet passen. Het televisieprogramma Hart van Nederland kwam verhaal halen bij de gemeente en wat bleek: delen van het Gemeentehuis waren dezelfde kleur geverfd. Zelf wel succesvol een bouwvergunning aanvragen of tegen de afwijzing daarvan in bezwaar leren gaan? Vind hier de cursus die jij nodig hebt.

Waar hebben we het over?

Het omgevingsrecht geeft regels over - jawel - de omgeving. De fysieke omgeving welteverstaan. Het omgevingsrecht kan soms erg complex zijn doordat er, ondanks de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo), regelingen bestaan voor afzonderlijke aspecten zoals externe veiligheid, trilling, natuur, lucht, geluid en nog veel meer.  

Nuttig voor jou?

Is advisering iets voor jou, wil je graag bij de gemeente gaan werken of werk je al regelmatig met het omgevingsrecht? Dan is een cursus omgevingswet zeker iets voor jou. Misschien werk je (nog) helemaal niet in het gebied van de Wabo maar ben je gewoon geïnteresseerd. Je bent in ieder geval bij BeeTree aan het juiste adres. Laat je inspireren!

Allemaal op BeeTree!

Zoek je een cursus Wabo, een introductiecursus omgevingsrecht of cursus opstellen omgevingsvisies voor beginners, of juist een cursus handhaving omgevingsrecht voor gevorderden? Bekijk op deze pagina alle relevante cursussen.

0 GEVONDEN OPLEIDINGEN

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria
0 RESULTATEN
FILTERS

Geen resultaten

Er is geen cursus beschikbaar die voldoet aan deze criteria